12.6 C
Bucureศ™ti
joi, 17 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialPrimฤƒria Sectorului 6 รฎศ™i face televiziune online. Finanลฃare pe 2017: 270.000 de...

Primฤƒria Sectorului 6 รฎศ™i face televiziune online. Finanลฃare pe 2017: 270.000 de euro pentru ลŸase luni

Primฤƒria Sectorului 6, condusฤƒ de Gabriel Mutu (PSD), intenศ›ioneazฤƒ sฤƒ înfiinลฃeze o televiziune online dedicatฤƒ acestui sector. În acest scop, înainte de a fi trecut Consiliul local de sector, a fost supus dezbaterii publice, prin publicare pe site-ul instituศ›iei, un ”proiectul de hotฤƒrâre privind aprobarea derulฤƒrii ลŸi finanลฃฤƒrii în anul 2017 a proiectului <<Televiziune online a Sectorului 6, ลžcoala de televiziune>>”.

Pentru cele ศ™ase luni rฤƒmase din acest an, televiziunea, care va include ลŸi o ลŸcoalฤƒ de profil, ar urma sฤƒ fie finanศ›atฤƒ cu 1.241.072,4 lei (peste 270.000 de euro), exclusiv din Bugetul local al sectorului 6. Proiectul înfiinศ›ฤƒrii televiziunii online ar urma sฤƒ fie derulat de Centrul Cultural European- sector 6.

Expunerea de motive a proiectului de hotฤƒrâre ne lฤƒmureศ™te ce îศ™i propune Primฤƒria sectorului 6 cu aceastฤƒ televiziune online:

• Formarea prin intermediul programelor educative;

• Dezvoltarea spiritului de performanลฃฤƒ prin emisiuni concurs;

• Informarea cu privire la proiectele de dezvoltare;

• Divertisment;

• Informarea ลŸi implicarea în activitฤƒลฃi comunitare;

• Programe culturale de calitate;

• Posibilitatea de a oferi cetฤƒลฃenilor sectorului cele trei aspecte fundamentale ale unei vieลฃi

mai bune, informaลฃie, educaลฃie, spirit comunitar;

• Promovarea cetฤƒลฃenilor Sectorului 6 ca principali protagoniลŸti ai programelor ลŸi formarea

de prezentatori, editori, reporteri, cameramani din rândul acestora.

”În condiลฃiile unei evoluลฃii sociale extrem de rapide ลŸi a unei viteze de informare care se schimbฤƒ pe zi ce trece, oamenii au nevoie de surse de informare ลŸi de sisteme de educaลฃie, care sฤƒ-i ajute sฤƒ se dezvolte, sฤƒ se adapteze la societatea în schimbare ลŸi care sฤƒ le ofere un fundament pe baza cฤƒruia sฤƒ îลŸi formeze un echilibru personal. Ne dorim realizarea unui nou
canal de informare adresat cetฤƒลฃenilor din Sectorul 6. Aceastฤƒ sursฤƒ de informare este televiziunea online a Sectorului 6", se precizeazฤƒ în expunerea de motive", se mai precizeazฤƒ în expunerea de motive.

Concurenศ›ฤƒ

În prezent existฤƒ un post de televiziune dedicat sectorului 6. Este vorba de postul generalist 6 TV, care a primit licenศ›a de emisie în 2011 din partea Consiliul Naศ›ional al Audiovizualului (CNA). Postul emite în Bucureศ™ti, fiind retransmis de reศ›eaua RCS&RDS. La momentul lansฤƒrii s-a vehiculat faptul cฤƒ postul de televiziune ar fi finanศ›at de fostul primar al sectorului 6, Cristian Poteraศ™, ศ™i de cฤƒtre fostul PDL. Informaศ›iile au fost însฤƒ negate de omul de afaceri Sorin Brebeanu, principalul finanศ›ator al 6 TV, care a precizat cฤƒ este un proiect privat. ”Cine vede 6 TV crede cฤƒ este o legฤƒturฤƒ cu primarul Sectorului 6. Din pฤƒcate pentru toatฤƒ lumea este un post pur privat (…) Luam informaศ›ii de la autoritฤƒศ›ile locale. Domnul Poteraศ™ mi-a deschis calea pentru tot ce înseamnฤƒ autoritฤƒศ›ile locale", a spus Brebeanu.

Silviu Sergiu
Silviu Sergiu
Studii: Licentiat al Facultฤƒศ›ii de ลžtiinลฃe Politice, Filosofie ลŸi ลžtiinลฃe ale Comunicฤƒrii (secศ›ia Jurnalism) din cadrul Universitฤƒศ›ii de Vest din Timiศ™oara (promoศ›ia 2001); Master รฎn โ€Comunicare ศ™i relaศ›ii publiceโ€ (specializarea โ€Marketing politicโ€) din cadrul ศ˜colii Naศ›ionale de ศ˜tiinศ›e Politice ศ™i Administrative (SNSPA) din Bucureศ™ti (promoศ›ia 2004); Masterand in โ€Managementul instituศ›iilor de presฤƒโ€, in cadrul Facultฤƒศ›ii de Jurnalism ศ™i ศ˜tiinศ›ele Comunicฤƒrii a Universitฤƒศ›ii Bucureศ™ti. Experienศ›ฤƒ profesionalฤƒ: Curierul naศ›ional - redactor economic (aprilie 1998- octombrie 1998); Jurnalul naศ›ional - redactor politic (1998- 2005); Evenimentul zilei - redactor politic (2005-2006), ศ™ef secศ›ie โ€Politicฤƒ internฤƒโ€ (2006-2008), editor coordonator (2008-2003), redactor ศ™ef-adjunct (2013- 2016); Senior editor "Romania libera" รฎn prezent.
Cele mai citite

Lavoarele supradimensionate โ€“ Cรขnd ศ™i de ce sฤƒ le alegi รฎn baia ta?ย 

Lavoarele supradimensionate devin din ce รฎn ce mai populare รฎn designul bฤƒilor moderne. ศ˜i nici nu e de mirare, deoarece aceste piese nu...

Gigi Becali a stabilit primul 11 pe care-l va alinia รฎn derby-ul cu Dinamo

FCSB se pregฤƒteศ™te intens pentru derby-ul รฎmpotriva lui Dinamo, un meci care promite sฤƒ fie unul electrizant, avรขnd รฎn vedere rivalitatea istoricฤƒ dintre cele...

SUA acuzฤƒ Rusia de amestec รฎn alegerile de duminicฤƒ din Republica Moldova

Statele Unite(SUA) acuzฤƒ Rusia cฤƒ รฎncearcฤƒ sฤƒ influenลฃeze alegerile de duminicฤƒ din Republica Moldova. Potrivit oficialilor de la Casa Albฤƒ, Moscova a cheltuit pรขnฤƒ...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ