17.1 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăInternaționalAzerbaijan câştigă EUROVISION 2011. VEZI PE CE LOC S-A CLASAT ROMÂNIA

Azerbaijan câştigă EUROVISION 2011. VEZI PE CE LOC S-A CLASAT ROMÂNIA

Azerbaijan a câştigat finala Eurovision 2011 la doar a patra participare la acest concurs. România, prin trupa Hotel FM a ocupat doar locul 17, chiar numărul de intrare în concurs.

Update: România ia primele 6 puncte, de la Bulgaria. Vin încă 4 de la Olanda. Italia dă României punctajul maxim, 12 puncte. Încă 4 puncte din Danemarca. Doar 1 punct din partea Austriei. 6 puncte de la Azerbaijan. Turcia dă 5 puncte pentru Hotel FM. 1 punct din Ungaria. Încă 1 punct din Irlanda. 8 puncte din Spania. Israel dă României 6 puncte. 1 punct din Estonia. 12 puncte din Moldova şi 10 din Belgia.

Update: La ora 00:28 a început acordarea voturilor. Prima ţară: Rusia.

Update: Liniile de vot s-au închis la ora 00:13.

Update: La 23:57 se face o recapitulare a tuturor concurenţilor. VOTATI 17, HOTEL FM!

Update: La 11:56 s-au terminat toate cele 25 de performanţe.

Update: La ora 23:53, a intrat în concurs Georgia, ultima ţară din concurs.

Update: Cei de la Hotel FM au început să cânte la ora 23: 19. Mult succes! Români din toate colţurile Europei, votaţi piesa cu numărul 17!

Update:  La ora 23:11 a intrat pe scenă Zdob si Zdub cu a lor piesă „So Lucky”. Emotiile cresc pentru ca doar Germania mai are de cantat inante de Hotel FM.

Update: La ora 22:13 s-au deschis liniile de votare, odată cu primul concurent, reprezentantul Finlandei, Paradise Oskar care interpretează piesa „Da Da Dam”.

Trupa Hotel FM reprezintă în această seară România la finala Eurovision 2011, care se desfăşoară la Dusseldorf (Germania). Concursul a început la ora 22:00 (ora României). 

Hotel FM va intra 17-a  în competiţie. Moldovenii de la Zdob şi Zdub vor avea numărul 15 în concurs.

Trupa Hotel FM, reprezentanta României la Eurovision, este cotată cu şanse şi mai mici după semifinala de joi. Faţă de începutul săptămânii, casele de pariuri au stabilit cote mai mari pentru eventuale surprize din partea României şi Moldovei. Favorită pentru ediţia din acest an este Franţa.

România a participat joi în cea de-a doua semifinală a competiţiei, fiind desemnată ca una din cele zece ţări care au trecut de această etapă alături de Estonia, Moldova, Irlanda, Bosnia şi Herţegovina, Danemarca, Austria, Ucraina, Slovenia şi Suedia.

Celelalte 15 ţări care intră în finala din această seară sunt: 

Câştigătoarele semifinalei de marţi: Serbia, Lituania, Grecia, Azerbaijan, Georgia, Elvetia, Ungaria, Finlanda, Rusia, Islanda

Cele cinci ţări calificate direct în finală: Spania, Italia, Marea Britanie şi desigur Germania, ţara organizatoare.

Românii din ţară nu vor avea dreptul să voteze trupa Hotel FM, în schimb românii din celelalte ţări care participă în concursul de joi vor putea să voteze piesa noastră, urmărind transmisiunea postului televiziunii publice din ţara în care se află.

Liniile de televot vor fi deschise odată cu primul cântec din concurs şi se vor închide la aproximativ 15 minute după ultima piesă. În această seară vor vota 43 de ţări europene.

Rămâi pe romanialibera.ro pentru a vedea cum se desfăşoară finala Eurosvion 2011. 

Cele mai citite

Kevin de Bruyne s-a accidentat și e incert pentru derby-ul cu Arsenal!

Căpitanul lui Manchester City, Kevin De Bruyne, a suferit o nouă accidentare în meciul din Liga Campionilor contra lui Inter Milano, reluând un șir...

Dinamo caută întăriri! Pitu și Dobre sunt pe lista lui Kopic

După un început promițător de sezon, Dinamo București negociază aducerea a doi mijlocași importanți, Alexi Pitu și Alexandru Dobre, pentru a întări echipa în...

Aproximativ 6.000 de incidente de securitate zilnice la domeniile „.ro”. Digitalizarea și AI, esențiale pentru viitor

Aproximativ 6.000 de incidente de securitate cibernetică au loc zilnic la domeniile ".ro", a anunțat miercuri Victor Vevera, directorul general al Institutului Național de...
Ultima oră
Pe aceeași temă