16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialOţelarii încurcaţi de câini

Oţelarii încurcaţi de câini

Echipa Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, 3-3, meciul disputat pe teren propriu în compania formaţiei Dinamo, în etapa a XXVII-a a Ligii I.

În faţa a aproximativ 9.000 de spectatori, printre care s-au numărat şi 150 de dinamovişti, Oţelul Galaţi a remizat cu Dinamo, la capătul unui meci dramatic pe care l-a controlat până în minutul ‘86. Antal a deschis scorul pentru gazde în minutul 30, Cătălin Munteanu a egalat în ’36, dar la începutul reprizei secunde Giurgiu (’52) şi Pena (’54) au mărit diferenţa pentru oţelari.

Relaxaţi mult prea devreme, gălăţenii au fost egalaţi în ultimele minute de joc graţie reuşitelor lui Ţucudean (’86) şi Grigore (’90). „ La 3-1 pentru noi nu mă aşteptam sub nici o formă să luăm goluri, ci chiar să mai dăm noi”, a spus directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan. „O lipsă de maturitate incalificabilă. Rămâne să ne oblojim rănile şi să ne gândim ce vom face în continuare”, a adăugat oficialul. La rândul său supărat, tehnicianul Dorinel Muntanu a promis să nu mai piardă până la sfârşitul campionatului. „Sunt dezamăgit că am primit acele goluri pe final, dar vă asigur că ne vom reveni şi vom încerca să nu mai pierdem de acum până la finalul campionatului”, a spus Munteanu. El a precizat că mai sunt şapte etape în care speră în câştigarea titlului.

Tehnicianul dinamovist Ioan Andone s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale, dar a considerat că ambele echipe au pierdut câte două puncte. „A fost un meci spectaculos, şase goluri, un spectacol agreabil pentru cei neutri. Ambele defensive au greşit, iar fiecare dintre echipe a pierdut câte două puncte. Oţelul să se gândească totuşi că ar putea lua campionatul cu acest punct”, a spus Andone.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă