22.4 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialAjutaţi-o pe Ionela să se opereze în străinătate

Ajutaţi-o pe Ionela să se opereze în străinătate

Samareanu Ionela este o fetiţă de cinci ani care suferă de mai multe boli foarte grave. De la naştere a părăsit spitalul de foarte puţine ori şi, în ultimul timp, starea sa de sănătate este din ce în ce mai precară. Şansa fetiţei se găseşte la o clinică din Germania, dar costurile acestei şanse se ridică la 15.000 de euro, iar părinţii Ionelei cer ajutorul tuturor pentru a-şi salva copilul.

Bună ziua.

Mă numesc Samareanu Mihaela şi am o fetiţă de 5 anişori ,Samareanu Ionela care de la naştere suferă de mai multe boli grave:cutis marmorat congenital, tetrapareză spastică,glaucom congenital şi limfangiomatoză retroperitoneală.

De când s-a născut ea a stat mai mult prin spitale,a suferit foarte multe tratamente şi recuperări, dar din păcate progresele fetiţei sunt foarte mici, dar ce e mai rău,este că în ultimul timp situaţia fetiţei s-a înrăutăţit foarte mult, chiar a fost şi în comă.

Medicii de aici din România ne-au spus că singura şansă a fetiţei este la o clinică din Germania, dar costul tratamentului este foarte scump, el costă în jur de 15.000 euro, bani pe care noi nu i-am putea strânge niciodată, deoarece veniturile noastre sunt foarte mici, de aceea rugăm din suflet pe toţi cei care vor să ne întindă o mână de ajutor pentru a strânge suma necesară ca să putem ajunge cu fetiţa la tratament în străinătate.

Până acum fetiţa a suferit şi 6 operaţii la ochişori şi chiar riscă să orbească din cauza glaucomului de care suferă şi din această cauză am vorbit cu cineva din Germania să ne programeze şi la o clinică de oftalmologie de acolo pentru un control şi chiar o posibilă operaţie.


Noi am deschis şi 2 conturi pe numele meu, Samareanu Mihaela la banca BRD din Ploieşti ,sucursala Malu Roşu.

în lei:RO35BRDE300SV37931003000
în euro :RO26BRDE300SV37931183000

COD SWIFT: BRDE ROBU.

NR TELEFON 0765708270

Vă mulţumesc din tot sufletul pentru intenţia dumneavoastră de a ne ajuta“.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă