23.5 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăSportPremierul României, Emil Boc: USL este o "gogoaşă umflată", sprijinită de "televiziuni...

Premierul României, Emil Boc: USL este o „gogoaşă umflată”, sprijinită de „televiziuni de atac”

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, astăzi, la Târgu Jiu, că „gogoaşa umflată a alianţei socialiste” este o uniune „de conjunctură”, sprijinită de „televiziuni de atac împotriva PDL”, potrivit  Mediafax.

„Vedeţi gogoaşa umflată a alianţei socialiste PNL-PSD; unde în lume s-a mai văzut ca cei de pe locul unu şi doi să se alieze ca să îi bată pe cei de pe locul al treilea? Este o alianţă de conjunctură, populistă, căreia îi este frică de PDL, pentru că ştie că, începând cu 2011, fiecare zi până la alegeri este în favoarea noastră. Zilele au fost împotriva noastră în 2010 când am luat măsurile grele, acum zilele curg în favoarea noastră, iar semnele bune încep să se înmulţească. Aşa vor pierde alegerile în 2012 cu televiziunilor lor de atac”, a declarat Emil Boc, la şedinţa Consiliului de Coordonare al PDL Gorj.

„Antena3 şi Realitatea TV nu sunt televiziuni de ştiri, ci sunt televiziuni de atac împotriva PDL şi a Guvernului. Dar aşa cum au luat bătaie în 2009, aşa vor pierde şi acum cu televiziunile care îi reprezintă”, a afirmat premierul Boc.

De asemenea, preşedintele PDL a spus că obiectivul la Gorj este ca acest judeţ „să scape de roşul lui Antonescu şi Ponta”.

 Boc,îîmpreună cu secretarul general al partidului, Vasile Blaga, şi ministrul Traian Igaş participă la Târgu Jiu, la alegerile pentru conducerea PDL Gorj. La şefia organizaţiei judeţene  este înscris un singur candidat, senatorul Ion Ruşeţ, preşedinte interimar al PDL Gorj.

Cele mai citite

Puzzle în Educație. „Masa sănătoasă” a elevilor e pasată de la Ministerul Educației, la autoritățile locale

Ligia Deca spune că e responsabilitatea primarilor, iar edilii arată cu degetul spre directorii de școli Ministerul Educaţiei a­locă peste un miliard de lei pentru...

Numărul de angajați din România atinge un record de 5,36 milioane în 2023, cea mai mare creștere din ultimii 16 ani

Numărul angajaților din România a atins un nou record în 2023, ajungând la 5,36 milioane, cea mai mare valoare din ultimii 16 ani, conform...

Familia Iohannis a mai pierdut o ”căsuță”. Cum poate recupera statul cei 260.000 de euro de la familia prezidențială

Familia președintelui Klaus Iohannis pierde definitiv două imobile din Sibiu în beneficiul statului român și banii obținuți din închirierea lor care însumează 260.000 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă