14.7 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialCând Rapid şi Dinamo remizează, Steaua câştigă

Când Rapid şi Dinamo remizează, Steaua câştigă

Rapid a încheiat la egalitate, pe teren propriu, meciul cu numărul 104 susţinut în compania echipei Dinamo, în cadrul etapei a XXI-a.

Cum era de aşteptat, cei 14.000 de suporteri aflaţi în tribunele din Giuleşti au creat o atmosferă incendiară încă de dinaintea fluierului de start al întâlnirii dintre Rapid şi Dinamo. Meciul a început cu o întârziere de cinci minute, din cauza zecilor de role de hârtie aruncate pe teren de fanii rapidişti de la peluza a doua şi tribuna a doua, iar pe parcursul partidei au mai fost înregistrate o serie de alte incidente mărunte.

În teren, cei care au dominat au fost oaspeţii. Dinamo a avut mai multe ocazii mari de a înscrie, dar Torje, Dănciulescu sau Alexe nu au reuşit să îl învingă pe Dani Coman.

Alexe şi-a trecut în cont cea mai mare ratare a dina-moviştilor, pe finalul primei reprize şutul său puternic din 16 metri lovind transversala. Din păcate, deşi ambele formaţii s-au luptat pentru victorie, nici una nu a reuşit să-şi adjudece întâlnirea. La final, Rapid şi Dinamo s-au văzut obligate să-şi împartă punctele, după prima remiză albă înregistrată după 17 ani, amândouă echipele coborând câte un loc în clasament. În timp ce finanţatorul giuleştenilor, George Copos, a plecat de la stadion spunând că „a fost un rezultat echitabil”, acţionarul dinamovist Cristian Borcea a declarat că echipa sa a avut ghinion în acest derby în care a dominat şi a avut mai multe ocazii de a marca.

Cârţu, debut cu victorie

Remiza din Giuleşti i-a dat însă aripi lui Sorin Cârţu. Proaspăt sosit pe banca Stelei, Cârţu a obţinut trei puncte în meciul său de debut ca antrenor al roş-albaştrilor, după ce s-a impus cu 1-0 în deplasare la Victoria Brăneşti, iar acest succes, coroborat cu egalul din derby-ul Rapid-Dinamo, l-a determinat să afirme că va putea aduce titlul numărul 24 în Ghencea.

Cele mai citite

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...
Ultima oră
Pe aceeași temă