16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialO tonă de alimente confiscată în urma unei razii în cea mai...

O tonă de alimente confiscată în urma unei razii în cea mai mare piaţă din Ploieşti

Peste o tonă de alimente au fost confiscate, 30 de tone de carne au fost sigilate în depozite, activitatea unui magazin a fost suspendată şi mai mulţi agenţi economici au fost amendaţi, în urma unei razii organizate, miercuri, de comisarii Gărzii Financiare în cea mai mare piaţă din Ploieşti, potrivit Mediafax.

Comisarii Gărzii Financiare au confiscat, miercuri, 550 de kilograme de carne de pui, 450 kilograme de brânză, 25 de kilograme de cafea şi suma de peste 14.000 de lei, în urma unor controale făcute la agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în incinta Halelor centrale, cea mai mare piaţă din Ploieşti, a declarat şeful Gărzii Financiare Prahova, comisarul Marin Fătu.

Conform sursei citate, comisarii Gărzii Financiare au controlat 24 de agenţi economici şi au sigilat două depozite frigorifice în care se află 30 de tone de carne şi pe care nu le-au putut verifica din cauză că administratorii firmelor care le deţin nu s-au prezentat la inventariere, în aceste condiţii existând suspiciunea că în acele depozite există marfă fără documente de provenienţă.

De asemenea, activitatea unui magazin a fost suspendată, după ce comisarii Gărzii Financiare au constatat că în acel magazin nu era utilizată casa de marcat.

Valoarea totală a amenzilor aplicate miercuri de Garda Financiară este de 117.500 lei, a mai spus şeful Gărzii Financiare Prahova.

La razia organizată de Garda Financiară la Halele centrale din Ploieşti au participat 46 de comisari de la Garda Financiară Prahova, Buzău şi de la Comisariatul General al Gărzii Financiare.

Şeful Gărzii Financiare Prahova a precizat că joi vor continua controalele la alte 12 societăţi comerciale de la Halele centrale.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă