16.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialFără Lăcătuş, la Steaua a început noua becaliadă

Fără Lăcătuş, la Steaua a început noua becaliadă

Înfrângerea umilitoare, 0-3, în faţa FC Braşov, suferită pe teren propriu de stelişti în etapa XX a campionatului intern, a pecetluit soarta lui Marius Lăcătuş în Ghencea.

După meciul la finalul căruia jucătorii şi-au cerut scuze în genunchi în faţa fanilor, un gest lipsit de demnitate, care denotă şi o labilitate psihică inacceptabilă din partea unor sportivi cu pretenţii la titlu înainte de reluarea Ligii I, „Fiara” şi-a dat demisia din funcţia de antrenor.

În această situaţie, Gigi Becali, care oricum se crede mai priceput decât orice tehnician sau manager de fotbal, a preluat frâiele echipei. I-a numit pe secunzii Gabriel Caramarin şi Edi Iordănescu interimari, cu precizarea că „va fi mai important Caramarin decât Iordănescu”, şi l-a impus pe Bicfalvi noul căpitan al Stelei.

În plus, a promis că, din vară, îl va aduce cu orice preţ pe Cosmin Olăroiu în locul lui Marius Lăcătuş. „Singurul antrenor la care mă gândesc e Olăroiu. L-am sunat şi aseară (n.r. – după meciul cu Braşov) şi azi dimineaţă (n.r. – ieri), dar n-a răspuns, era prea noapte şi prea dimineaţă, probabil. O să-l mai caut şi acum. Poate nu vine acum, poate vine în vară. Toate pretenţiile lui i le voi respecta numai ca să vină antrenor.

Mi-aş dori din toată inima să vină. Dacă nu vine acum Olăroiu, stăm încă trei luni de zile şi aşteptăm”, a spus Becali, care a anunţat că nu se pune problema plecării lui Mihai Stoica din funcţia de manager, dar nici a revenirii lui Victor Piţurcă sau instalării în funcţia de principal a israelianului Ronny Levy.

Becali a hotărât, de asemenea, să „nu mai lase hăţurile” dar şi să nu mai facă nici un fel de declaraţii de presă până la Paşte. „Nu este silenzio stampa, dar e ruşinos, penibil, să mai vorbesc acum. Nu pot să fiu nesimţit, trebuie să ai simţul ridicolului. Azi (n.r. – ieri) este ultima zi în care mai vorbesc. Până la Paşte cred că nu o să fiu ultimul prost”, a spus Becali, supărat că echipa pe care o finanţează, pe lângă că a pierdut orice şansă la titlu, a jucat şi extrem de slab.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă