18.1 C
București
miercuri, 23 octombrie 2024
AcasăAlegeri 2016O nouă certificare în contabilitate

O nouă certificare în contabilitate

Organizaţia contabilă globală, Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), lansează un nou set de certificări care oferă o flexibilitate maximă şi avantaje pentru angajare.

ACCA a lansat „Foundations in Accountancy”, un nou set de certificări flexibile, pentru începători, menit să răspundă atât necesităţilor studenţilor, cât şi celor ale angajatorilor.

„Foundations in Accountancy” a fost creat în urma unei consultări detaliate cu angajatorii, furnizorii de cursuri, membrii, studenţii, alte organisme ale profesiei contabile şi de reglementare. În plus, oferă o bază solidă în contabilitatea financiară şi de gestiune şi include un modul privind conduita profesională şi etică. „Prin «Foundations in Accountancy», studenţii vor beneficia de o gamă flexibilă de module de iniţiere în domeniul financiar contabil, ceea ce înseamnă că pot începe studiul la nivelul potrivit pentru ei şi, apoi, pot avansa în sistemul de certificare ACCA, recunoscut în toată lumea”, a declarat Alan Hatfield, directorul ACCA pentru programe de studiu. Mai mult, Hatfield a explicat că în ceea ce priveşte flexibilitatea, studenţii îşi pot finaliza programul de certificare într-o perioadă de timp aleasă de ei, selectând acele programe care sunt cele mai potrivite pentru aspiraţiile şi necesităţile carierelor lor.

Util

Flexibilitatea este caracteristica centrală şi deosebit de importantă a „Foundations in Accountancy”, în special în ceea ce priveşte evaluările şi progresul.

Studenţii pot alege nivelul certificării de la care doresc să înceapă, în funcţie de experienţa lor anterioară şi nivelul capacităţilor.

Primele examene vor fi organizate în decembrie 2011, sub formă de examene prin intermediul computerului şi exemene clasice.

Mai multe informaţii pe www.accaglobal.ro

Ce include?

Certificatul introductiv în contabilitatea financiară şi de gestiune; Certificatul intermediar în contabilitatea financiară şi de gestiune; Diploma în contabilitate şi afaceri; Calificarea pentru tehnician contabil acreditat (CAT).

Andrei Munteanu
Andrei Munteanu
Andrei Munteanu
Cele mai citite

Piața de spa și wellness din România, în creștere accelerată după pandemie

Industria spa și wellness a înregistrat o dezvoltare semnificativă în ultimii ani, cu o rată de creștere anuală de 12% în perioada 2018-2022, conform...

Italia, locul unde magnatii discreți mor în condiții suspecte: ancheta finalizată în cazul milionarului Petrescu și moartea misterioasă a lui Michael Lynch ridică mai...

Italia a devenit, în mod surprinzător, scena unor tragedii misterioase în care magnații lumii de afaceri dispar în circumstanțe dubioase. Două cazuri recente, ale...

Ciolacu roșu ca racul – Academia Catavencu

Mai nou, jurnaliștii au început să-și coboare privirea spre lucruri mai pământene, mai bine spus, mai cele care au contact direct cu pământul....
Ultima oră
Pe aceeași temă