16.3 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăInternaționalTrupa de nuevo-tango Otros Aires, pentru a treia oară în România

Trupa de nuevo-tango Otros Aires, pentru a treia oară în România

Otros Aires, una dintre cele mai titrate trupe argentiniene de nuevo-tango, revine în România pe data de 14 aprilie la Godot Cafe-Teatru din Bucureşti, potrivit unui comunicat al organizatorilor, One Event.
   
 Otros Aires, trupă înfiinţată în 2003 în Barcelona de arhitectul de origine argentiniana Miguel di Genova, mixează cu inventivitate tangoul clasic şi milonga de la începutul secolului trecut cu elemente electronice, ritmuri şi versuri ale secolului XXI.
  
 De ziua tangoului, pe data de 11 decembrie 2004, Otros Aires lansează albumul de debut  la Casa Muzeu Carlos Gardel, comemorând astfel naşterea celebrului compozitor.
  
 În cei 7 ani de carieră, Otros Aires a lansat 3 albume de studio, 1 album live şi un documentar înregistrat pe DVD. Cel mai nou album a fost lansat în toamna anului trecut şi se intitulează „Tricota”. 
 Înregistrat în urma colaborării cu mai multe orchestre sud-americane,”Tricota” continuă cercetarea în structurile fundamentale ale orchestrelor tradiţionale argentiniene de tango, pentru a aduce încă un omagiu unui gen muzical vechi de peste 130 de ani.
  
 Biletele pentru concertul Otros Aires vor costa 50 lei până la data de 20 martie; după această dată preţurile vor fi de 65 lei urmând ca în ziua evenimentului ele să coste 80 lei.
 
  

Cele mai citite

Burduja ia în calcul păstrarea plafonării la energie și după expirarea datei

Ministrul Energiei nu exclude scenariul în care va fi menținută plafonarea şi după 31 martie 2025 Sebastian Burduja dă asigurări că şi după 1 aprilie...

Femeie găsită carbonizată într-o casă cuprinsă de un incendiu

O tragedie a avut loc în comuna Laza, județul Vaslui, unde o femeie de 50 de ani a murit carbonizată în propria locuință în...

Asfaltul se odihnește. Planeta ia o pauză de la viteză

22 septembrie a fost decretată Ziua mondială fără mașini Mesajul e clar și fără echivoc, descurajarea utilizării automobilului personal sau de serviciu, în favoarea deplasării...
Ultima oră
Pe aceeași temă