30.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialUn milion de dolari în locul unei bombe

Un milion de dolari în locul unei bombe

Un magazin din Seul a fost evacuat din cauza unei alerte cu bombă, după descoperirea unor pachete suspecte, care conţineau, de fapt, nu un dispozitiv exploziv, ci sute de mii de dolari în numerar, informează Mediafax.

Reprezentanţii unei societăţi care se ocupă de depozitarea unor cutii de valori, situată pe acelaşi nivel cu un mare magazin, a chemat poliţiştii pentru a verifica două cutii lăsate din luna august a anului trecut de către un client.

Angajaţii firmei de depozitare au încercat să-l contacteze pe client, dar au devenit suspicioşi când au descoperit că persoana respectivă a depozitat pachetele sub un nume fals, a explicat poliţia.

Poliţiştii au evacuat marele magazin înainte să deschidă cutiile, în care au descoperit un milion de dolari (660.000 de euro).

Clientul a plătit depozitarea pentru un an şi a dat o identitate falsă, număr de telefon şi numărul de securitate socială fals.

„Cutiile vor rămâne la sediul companiei până la expirarea contractului de depozitare”, a precizat poliţia.

Cele mai citite

Pilații din Pontus Euxinus

În politica noastră cea de toate zilele – ia-o, Doamne, și du-o de aici! -, prinde rădăcini tot mai solide un obicei care,...

Alerte meteo de ploi torențiale și vânt puternic în mai multe regiuni ale țării, începând de sâmbătă

Meteorologii au emis avertizări de ploi abundente și torențiale pentru nordul și estul Olteniei, cea mai mare parte a Munteniei, precum și Carpații Meridionali...

Echipele Apa Nova, pregătite să intervină în caz de posibile acumulări de apă

Ca urmare a avertizărilor meteorologice emise de Administrația Națională de Meteorologie, care preconizează ploi abundente în zilele următoare, inclusiv în Municipiul București, există riscul...
Ultima oră
Pe aceeași temă