21.4 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialPrahova: Pompierii au lichidat incendiul izbucnit la un depozit de petrol

Prahova: Pompierii au lichidat incendiul izbucnit la un depozit de petrol

Pompierii au lichidat incendiul care a izbucnit, duminică seară, la un depozit de petrol din comuna prahoveană Colceag, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) presupunând că focul a fost cauzat de o defecţiune a unei centrale termice, transmite Mediafax.

Pompierii au reuşit să lichideze incendiul care a izbucnit, duminică seară, la un depozit de petrol din comuna Colceag, satul Inoteşti, acţiunea de lichidare a incendiului durând aproximativ o oră şi jumătate.

Pompierii nu au stabilit cauza incendiului, însă presupun că focul a izbucnit în urma unei defecţiuni la o centrală termică, a declarat Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt al ISU Prahova.

La acţiunea de stingere a incendiului au participat 30 de pompieri, care s-au deplasat cu şapte autospeciale.

Un incendiu a izbucnit, duminică seară, la un depozit de petrol din comuna prahoveană Colceag, flăcările cuprinzând un canal tehnologic situat în apropierea a două rezervoare de ţiţei.

Focul s-a manifestat la un canal tehnologic, iar în imediata apropiere a acestuia sunt situate două rezervoare de ţiţei cu capacitatea de 3.000 de metri cubi fiecare, pompierii acţionând pentru răcirea celor două rezervoare.

Conform reprezentantului ISU Prahova, nu a existat risc de explozie, şi nici riscul ca incendiul să se extindă la locuinţele din sat, întrucât depozitul de petrol este situat la o distanţă considerabilă faţă de acestea.

 

Cele mai citite

Papa Francisc spune că tensiunile și dezbaterile sunt inevitabile într-o societate modernă

Argumentele și tensiunile sunt inevitabile în societatea modernă și nu ar trebui să fie ascunse sub preș, a declarat sâmbătă Papa Francisc, avertizând că...

FOTO. Fanii sunt șocați după ce au văzut în ce formă se află Niklas Sule, cu doar câteva săptămâni înainte de finala Ligii Campionilor

Borussia Dortmund va înfrunta luna viitoare pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor, chiar pe 1 iunie, de la ora 22:00. Cu toate acestea,...

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...
Ultima oră
Pe aceeași temă