19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO De la arest, pe contrasens, cu bâta în mână

VIDEO De la arest, pe contrasens, cu bâta în mână

Un agent din cadrul Centrului de Arestare Preventivă nr.1 va fi cercetat de Poliţia Capitalei pentru ameninţare după ce a fost filmat conducând o autoutilitară pe contransens, iar apoi a sărit la bătaie cu o rangă atunci când o maşină care circula regulamentar i-a tăiat calea.

Bărbatul a fost filmat cu o cameră de bord în timp ce conducea o autoutilitară pe contrasens. Ulterior, el a sărit la bătăie cu o rangă atunci când o altă maşină i-a blocat calea. Acesta lucrează la Arestul Capitalei, după cum a anunţat chiar Poliţia Municipiului Bucureşti.

"Conducătorul auto a fost identificat şi cu regret am constatat că persoana care apare în imagini este agent cu atribuţii de logistică în cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă nr. 1. Au fost declanşate de urgenţă, din dispoziţia conducerii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, verificări cu privire la acest angajat, urmând a fi dispuse măsuri legale", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

Instituţia transmite că, în mod public şi transparent, îşi asumă faptul că bărbatul face parte din poliţie, dar că "un asemenea comportament nu este şi nu va fi tolerat pentru niciun poliţist".

În acest caz, Poliţia Capitalei, prin Secţia 1 Poliţie, s-a sesizat din oficiu cu privire la infracţiunea de ameninţare.

 

Cele mai citite

VIDEO. Incendiu în Berlin. A luat foc o fabrică de armament

Incendiul care a izbucnit vineri la o mare fabrică de armament din Berlin a stârnit îngrijorare și alertă în capitala Germaniei. Potrivit informațiilor furnizate...

Un loc de parcare din Amsterdam a fost scos la vânzare cu 500.000 de EURO

Pare incredibil, dar în orașul Amsterdam, celebrul pentru frumusețea sa și pentru stilul său de viață vibrant, un loc de parcare poate ajunge să...

Spania, ţara din UE cu cea mai mare speranţă de viaţă. Ce loc ocupă România

Datele furnizate de Eurostat, agenția comunitară de statistică, arată că Spania se situează în fruntea Uniunii Europene în ceea ce privește speranța de viață,...
Ultima oră
Pe aceeași temă