4.8 C
Bucureศ™ti
vineri, 18 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialDinamo vrea sฤƒ stopeze CFR Cluj

Dinamo vrea sฤƒ stopeze CFR Cluj

În aceastฤƒ searฤƒ se vor întâlni, în manลŸa a doua a semifinalelor Cupei României, CFR Cluj ลŸi Dinamo. Meciul-tur s-a încheiat la egalitate, 1-1, golurile fiind marcate de Lucian Goian pentru „câini” ลŸi Yssouf Kone pentru clujeni. În urmฤƒ cu o lunฤƒ, pe 13 martie, cele douฤƒ formaลฃii s-au duelat în etapa 21 a Ligii I, tot în Gruia.

Nici atunci nu a existat un învingฤƒtor, scorul partidei fiind 2-2. Dacฤƒ la acea datฤƒ dinamoviลŸtii au fost extrem de supฤƒraลฃi, din cauza faptului cฤƒ au scฤƒpat printre degete victoria în urma unei gafe a lui Emilian Dolha, acum sigur s-ar mulลฃumi cu un rezultat identic. Un egal cu multe goluri i-ar duce pe „câini” în finala competiลฃiei, acolo unde nu au mai fost prezenลฃi de cinci ani. În 2005, Dinamo a câลŸtigat trofeul în urma unei victorii cu 1-0 în faลฃa Farului Constanลฃa. De partea cealaltฤƒ, CFR Cluj dominฤƒ competiลฃia KO din România, adjudecându-ลŸi trofeul precedentelor douฤƒ ediลฃii, 2008 ลŸi 2009.

Ardelenii par favoriลฃi, având ลŸi ascendentul moral dupฤƒ victoriile din campionat, în timp ce Dinamo nu a reuลŸit sฤƒ ลฃinฤƒ pasul, împiedicându-se de FC BraลŸov sau Pandurii Târgu Jiu. Alb-roลŸii vor fi încurajaลฃi la Cluj de 1.000 de fani, acesta fiind numฤƒrul maxim de bilete pus la dispoziลฃie de cฤƒtre organizatori pentru suporterii oaspeลฃilor din aceastฤƒ searฤƒ.

Pentru a intra în tribunele arenei din Gruia, fiecare di­namovist trebuie sฤƒ plฤƒteascฤƒ 10 lei pentru un bilet.

Meciul CFR Cluj-Dinamo, care va avea loc de la ora 20.15 ลŸi va fi transmis de Pro TV, va fi condus la centru de Alexandru Tudor, care va fi ajutat la cele douฤƒ linii de cฤƒtre asistenลฃii Cristian Nica ลŸi Aurel Oniลฃa. 

Vaslui sau BraลŸov

A doua semifinalฤƒ va avea loc mâine searฤƒ, returul dintre FC Vaslui ลŸi FC BraลŸov. În tur s-au impus braลŸovenii lui Viorel Moldovan (foto) cu 1-0.

Cele mai citite

Fii brand รฎntรขi la tine acasฤƒ

Flori rare, crescute cu greu, uneori la umbrฤƒ, deศ™i au nevoie de luminฤƒ ศ™i soare mult, produsele romรขneศ™ti sunt rara avis pe rafturile marilor...

Cazinoul din Constanศ›a รฎntredeschide uศ™a, dupฤƒ 4 ani de reabilitare

Toate elementele decorative vor arฤƒta la fel ca acum 100 de ani, spun constructorii, pentru cฤƒ sunt refฤƒcute dupฤƒ modelul original. Deศ™i la รฎnceputul anului,...

Fii brand รฎntรขi la tine acasฤƒ

Flori rare, crescute cu greu, uneori la umbrฤƒ, deศ™i au nevoie de luminฤƒ ศ™i soare mult, produsele romรขneศ™ti sunt rara avis pe rafturile marilor...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ