18.9 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăInvestigații România LiberăLily Residence va fi finalizat cu două luni mai devreme

Lily Residence va fi finalizat cu două luni mai devreme

Contrar condiţiilor din piaţă, dezvoltatorul proiectului Lily Residence a reuşit să câştige un avans al lucrărilor de două luni, ceea ce ar putea duce la o finalizare a construcţiilor în luna iunie din acest an şi nu în august, aşa cum prevedea termenul iniţial.

Lily Residence este dezvoltat de compania Alfarom Holding, un important jucător pe piaţă, care a construit mai multe proiecte în Bucureşti şi în ţară. Ansamblul este construit într-o singură fază, fiind amplasat în zona Iancului la o distanţă de 3 km de Piaţa Universităţii. La parterul blocului, sunt amenajate două spaţii pentru birouri, iar în imediata apropiere se găsesc toate tipurile de mijloace de transport în comun, supermarket, bancă, şcoală, grădiniţă, farmacie şi parc.
Ansamblul se întinde pe 917 mp, având o suprafaţă totală construită de 6.600 mp. „Am reuşit să terminăm ridicarea blocului mai repede decât ne-am propus şi sper să păstrăm acest avans şi să predăm întreg proiectul cu două luni mai devreme decât prevedea termenul de execuţie iniţial”, declară Florin Voicu, Director de Vânzări Alfarom Holding. La momentul actual, lucrările sunt la stadiul de finisare interioară şi exterioară.

Apartamente de la 45 mp
Proiectul este alcătuit dintr-un bloc dispus pe două subsoluri, parter şi 12 etaje (etajele 11 şi 12 fiind retrase), care cuprinde 84 de apartamente cu una, două şi trei camere şi unităţi cu patru camere de tip penthouse. Suprafeţele construite pornesc de la 45 mp pentru o garsonieră şi ajung la 160 mp pentru un apartament cu patru camere tip penthouse.
„Proiectul a fost demarat după efectuarea unui studiu aprofundat din care a rezultat necesitatea construirii de apartamente cu dimensiuni variate în zona centrală a Bucureştiului, începând de la apartamente cu două camere care depăşesc cu puţin suprafaţa unei garsoniere generoase şi până la trei şi patru camere cu posibilitatea de cuplare şi reproiectare din mers a unor apartamente alăturate”, declară Florin Voicu.
Structura blocului a fost realizată din radier general de 80 cm, stâlpi, diafragme şi planşee din beton armat cu zidărie din cărămidă eficientă şi termosistem din polistiren expandat de 10 cm. Compartimentările interioare s-au făcut din gips-carton cu izolaţie din vată minerală. Printre facilităţile imobilului se numără două ascensoare care merg până la locurile de parcare din subsol, astfel încât nimeni să nu fie nevoit să-şi urce pe scări căruciorul, bicicleta sau chiar mobilerul. În plus, blocul mai dispune de supraveghere video, senzori de alarmă pentru gaz şi fum, precum şi contorizare individuală exterioară pentru fiecare apartament.

Mai sunt disponibile 14 apartamente
Apartamentele vor fi predate complet finisate cu gresie, faianţă şi obiecte sanitare, parchet laminat, uşă de acces metalică, videointerfon, aer condiţionat în fiecare cameră şi centrală termică individuală. Proiectul dispune de 60 locuri de parcare supraterane şi subterane, preţul unui loc fiind de 9.000 euro + TVA.
Din cele 84 de unităţi cât totalizează Lily Residence, până în prezent au fost vândute 70 de apartamente, printre cele mai căutate fiind cu două şi trei camere. Astfel, mai sunt disponibile o garsonieră, şapte apartamente cu două camere, două cu trei camere şi patru unităţi de tip penthouse. Preţurile acestora pornesc de la 62.000 euro + TVA pentru o garsonieră şi ajung până la 300.000 euro + TVA pentru un apartament de tip penthouse. „Acceptăm orice tip de credit, inclusiv Prima Casă, prin care am vândut până acum circa 10% din apartamente. Având în vedere stocul mic de unităţi disponibile, nu mai punem la dispoziţie niciun fel de promoţie sau discount”, a spus Florin Voicu.
Conform dezvoltatorului, dintre cei care achiziţionează apartamente în Lily Residence, 30% sunt investitori care cumpără în ideea de a închiria ulterior, 45% dispun de fonduri proprii, iar 25% apelează la diverse tipuri de credite. Majoritatea celor care cumpără în vederea locuirii au vârsta cuprinsă între 25 – 40 ani.

Cele mai citite

Peste 1.000 de alerte privind riscurile produselor cosmetice mari, emise de Comisia Europeană în 2024

În 2024, Comisia Europeană a emis peste 1.000 de alerte legate de riscurile asociate produselor cosmetice de la branduri internaționale renumite, precum Dove, Nivea,...

Bursele europene au închis pe creștere, impulsionate de sectorul bunurilor de uz casnic și de câștigurile din Asia-Pacific

Bursele europene au încheiat sesiunea de tranzacționare în creștere, susținute de acțiunile producătorilor de bunuri de uz casnic și de câștigurile înregistrate pe piețele...

Alertă RO-Alert emisă în nordul județului Tulcea din cauza unor drone detectate la granița cu Ucraina

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a transmis în noaptea de joi spre vineri un mesaj de avertizare RO-Alert pentru locuitorii din zona...
Ultima oră
Pe aceeași temă