17.2 C
Bucureศ™ti
vineri, 6 septembrie 2024
AcasฤƒGDPRNouฤƒ terapie รฎn diabet

Nouฤƒ terapie รฎn diabet

Sanofi-Aventis ลŸi CureDM au semnat un acord de licenลฃฤƒ exclusivฤƒ, la nivel mondial, pentru o terapie inovatoare, regenerativฤƒ în diabet. Este vorba de o nouฤƒ peptidฤƒ umanฤƒ în medicina regenerativฤƒ.

 

Sanofi-Aventis ลŸi Grupul CureDM au anunลฃat semnarea acordului de licenลฃฤƒ, la nivel mondial, cu privire la o nouฤƒ peptidฤƒ umanฤƒ, Pancreate, care ar putea restabili capacitatea de a produce insulina ลŸi alลฃi hormoni pancreatici la pacienลฃii diagnosticaลฃi cu diabet de tip 1 ลŸi tip 2, informeazฤƒ Agerpres.

Potrivit acestui acord, Sanofi-Aventis va deลฃine licenลฃa exclusivฤƒ, la nivel mondial, pentru dezvoltarea, fabricarea ลŸi comercializarea Pancreate ลŸi a compuลŸilor înrudiลฃi.

CureDM va primi o platฤƒ în avans, precum ลŸi alte plฤƒลฃi aferente etapelor de dezvoltare, autorizare ลŸi comercializare a produsului. Aceste sume ar putea ajunge la un total de 335 milioane de dolari.

”Sanofi-Aventis este deosebit de încântatฤƒ sฤƒ adauge portofoliului Diviziei sale de diabet aceastฤƒ importantฤƒ inovaลฃie, care are potenลฃialul de a stimula formarea de noi insule pancreatice complet funcลฃionale, contribuind astfel la restabilirea unei funcลฃii pancreatice normale”, a declarat vicepreลŸedintele executiv, R&D Sanofi-Aventis, Marc Cluzel.

Acesta a adฤƒugat cฤƒ ”odatฤƒ dezvoltat, Pancreate ar putea deveni primul tratament de medicinฤƒ regenerativฤƒ pentru diabetul de tip 1 ลŸi tip 2, rฤƒspunzând astfel provocฤƒrilor semnificative pe care epidemia de diabet le ridicฤƒ, atât pentru pacienลฃi, cât ลŸi pentru sistemele de sฤƒnฤƒtate”.

Cele mai citite

Hei, coศ™mar, coศ™marโ€ฆ

De la un timp, noaptea, am coลŸmaruri. Pentru cฤƒ totuลŸi sunt un om echilibrat, am hotฤƒrรขt sฤƒ visez ziua, cu ochii deschiลŸi. De...

Planศ™eul din Piaศ›a Unirii intrฤƒ รฎn reconstrucศ›ie totalฤƒ

Nicuศ™or Dan nu vrea sฤƒ รฎnchidฤƒ circulaศ›ia รฎn zona Piaศ›a Unirii, รฎn timp ce primarul sectorului 4 este de altฤƒ pฤƒrere Lucrฤƒrile de la planลŸeul...

Dialog satiric รฎntre vaci: Din ciclul Fermier la UE m-aศ™ duce

โ€“ Ole, Torero! โ€“ Oleu, teroare! Cฤƒ de cรขnd am intrat รฎn UE, s-a dus liniลŸtea boilor ลŸi taurilor noลŸtri! โ€“ AลŸa e! Nu vezi...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ