20.2 C
Bucureศ™ti
vineri, 6 septembrie 2024
AcasฤƒLifestyleAnul 2017 nu a adus noroc รฎn dragoste pentru unele dintre cele...

Anul 2017 nu a adus noroc รฎn dragoste pentru unele dintre cele mai celebre cupluri de la Hollywood

Fostul cuplu „Brangelina” este un exemplu clar în acest sens, iar durata tot mai scurtฤƒ de rezistenลฃฤƒ a cuplurilor care au trecut prin faลฃa altarului trage un semnal de alarmฤƒ cu privire la trฤƒinicia unor perechi ce pฤƒreau perfecte, potrivit AGERPRES.

Scarlett Johansson ลŸi Romain Dauriac s-au despฤƒrลฃit dupฤƒ doi ani de cฤƒsฤƒtorie

Actriลฃa Scarlett Johansson ลŸi jurnalistul francez Romain Dauriac ar fi pus capฤƒt relaลฃiei lor la începutul lunii ianuarie, fฤƒrฤƒ sฤƒ fi fฤƒcut publice motivele despฤƒrลฃirii lor. Potrivit unor surse apropiate cuplului, cei doi trฤƒiau separat de la sfârลŸitul lui 2016. La cea mai recentฤƒ apariลฃie în public, la MarลŸul Femeilor la Washington din ianuarie, Scarlett a fost fotografiatฤƒ fฤƒrฤƒ verighetฤƒ, dând astfel naลŸtere la speculaลฃii.

Un apropiat al lui Romain Dauriac a fฤƒcut publice declaraลฃii destul de enigmatice cu privire la cei doi. „Mฤƒ aลŸteptam demult la acest lucru. Romain ลŸi Scarlett nu aveau niciun sens împreunฤƒ. Mereu a fost ceva ciudat la mijloc”, a declarat el, demonstrând cฤƒ actriลฃa nu era agreatฤƒ de apropiaลฃii ziaristului.

Cei doi s-au cunoscut în octombrie 2012 în timpul unui dineu la New York, iar în septembrie 2013, actriลฃa recompensatฤƒ cu un premiul BAFTA îลŸi afiลŸa inelul vintage confirmând cฤƒ se logodise. Cuplul s-a cฤƒsฤƒtorit în secret, în 2014, la puลฃin timp dupฤƒ naลŸterea fiicei lor, Rose Dorothy.

Scarlet Johansson ลŸi Dauriac au nu doar o fiicฤƒ în comun, ci ลŸi o afacere: sunt coproprietarii mฤƒrcii de floricele de porumb Yummy Pop. Ultima oarฤƒ când au fost vฤƒzuลฃi împreunฤƒ a fost în decembrie, la inaugurarea unui punct de servire cu pop corn la Teatrul Gymnase din Paris.

Este al doilea mariaj al lui Scarlett Johansson care se încheie: ea a mai fost cฤƒsฤƒtoritฤƒ cu actorul canadian Ryan Reynolds, tot pentru o perioadฤƒ de doi ani, între 2008 ลŸi 2010.

Jane Fonda s-a despฤƒrลฃit de partenerul sฤƒu

Veterana actriลฃฤƒ americanฤƒ Jane Fonda s-a despฤƒrลฃit în ianuarie de partenerul sฤƒu, producฤƒtorul muzical Richard Perry, dupฤƒ opt ani de convieลฃuire. În declaraลฃii acordate The New York Post, Perry a confirmat cฤƒ relaลฃia sa cu Jane Fonda s-a încheiat, deลŸi a asigurat cฤƒ încฤƒ „sunt apropiaลฃi”.

Fonda a mai fost cฤƒsฤƒtoritฤƒ de trei ori, deลŸi cu Richard, pe care l-a cunoscut în 2009, nu a ajuns în faลฃa altarului. Timp de ลŸapte ani a fost soลฃia regizorului francez Roger Vadim, cu care are o fatฤƒ Vanessa. La puลฃin timp dupฤƒ divorลฃ, s-a cฤƒsฤƒtorit cu scriitorul ลŸi om politic Tom Hayden, tatฤƒl fiului sฤƒu Troy Garity, cu care a convieลฃuit timp de 17 ani. Un an mai târziu, ea s-a recฤƒsฤƒtorit (1991) cu Ted Turner, fondatorul CNN, o cฤƒsnicie care a durat un deceniu.

Melanie Brown, fosta componentฤƒ a trupei Spice Girls, a divorลฃat dupฤƒ zece ani de cฤƒsnicie

Fosta membrฤƒ a trupei Spice Girls Melanie Brown, cunoscutฤƒ mai ales ca „Mel B”, a înaintat actele de divorลฃ dupฤƒ aproape zece ani de cฤƒsnicie, invocând divergenลฃe ireconciliabile.

Documentele depuse la mijlocul lunii martie la Curtea superioarฤƒ din Los Angeles aratฤƒ cฤƒ starul pop Melanie Brown, în vârstฤƒ de 41 de ani, ลŸi soลฃul ei Stephen Belafonte, un producฤƒtor de televiziune, s-au separat încฤƒ din decembrie.

Melanie Brown a cerut custodie legalฤƒ comunฤƒ asupra fiicei cuplului, Madison Brown Belafonte, în vârstฤƒ de cinci ani.

Mel B, cunoscutฤƒ ลŸi sub apelativul Scary Spice în grupul pop britanic din anii ’90 Spice Girls, s-a cฤƒsฤƒtorit cu Belafonte în iunie 2007. Brown mai are doi copii din relaลฃii anterioare.

Dupฤƒ mai multe amânฤƒri, Ben Affleck ลŸi Jennifer Garner au depus actele divorลฃ

Actorii Ben Affleck ลŸi Jennifer Garner au înaintat în aprilie în mod oficial cererea de divorลฃ, la aproape 2 ani dupฤƒ ce au ales sฤƒ trฤƒiascฤƒ separat, fฤƒrฤƒ sฤƒ-ลŸi oficializeze totuลŸi despฤƒrลฃirea.

Conform documentelor depuse la Curtea Superioarฤƒ de Justiลฃie din Los Angeles, cei doi divorลฃeazฤƒ din cauza „divergenลฃelor ireconciliabile”. Cererea de divorลฃ a fost depusฤƒ de Jennifer Garner.

Garner ลŸi Affleck, ambii în vârstฤƒ de 44 de ani, doresc custodia comunฤƒ asupra celor trei copii: fiicele Violet, 11 ani, Seraphina, 9 ani, ลŸi mezinul Samuel, 5 ani.

Ben Affleck ลŸi Jennifer Garner au jucat împreunฤƒ în filmul „Daredevil” (2003) ลŸi s-au cฤƒsฤƒtorit în 2005. Cei doi au anunลฃat cฤƒ au de gând sฤƒ divorลฃeze la doar o zi dupฤƒ ce au împlinit 10 ani de cฤƒsnicie, în 2015.

Janet Jackson s-a despฤƒrลฃit de soลฃul sฤƒu, miliardarul qatarez Wissam al-Mana

Cântฤƒreaลฃa americanฤƒ Janet Jackson s-a despฤƒrลฃit în aprilie de cel de-al treilea soลฃ, la doar câteva luni dupฤƒ ce a dat naลŸtere primului ei copil. Janet Jackson, 50 de ani, s-a cฤƒsฤƒtorit cu miliardarul qatarez Wissam al-Mana în 2012 ลŸi ลŸi-au anunลฃat nunta la un an dupฤƒ eveniment.

Cuplul s-a mutat la Londra, unde a dus o viaลฃฤƒ discretฤƒ ลŸi liniลŸtitฤƒ. Janet, una dintre cele mai de succes artiste din lume, ลŸi-a redus semnificativ activitatea muzicalฤƒ, existând zvonuri cฤƒ s-a convertit la Islam.

Potrivit TMZ, la dorinลฃa lui Al-Mana, Janet a adoptat un stil vestimentar mult mai cuminte în timpul turneului din 2014 – purtând ลฃinute care îi acopereau tot corpul, în loc de vestimentaลฃia îndrฤƒzneaลฃฤƒ pentru care era cunoscutฤƒ – schimbare care s-a resimลฃit ลŸi în videoclipurile artistei.

„A înnebunit-o ลŸi a simลฃit cฤƒ îลŸi pierde baza de fani”, a povestit o sursฤƒ citatฤƒ de ziarul britanic. Janet a crezut cฤƒ sarcina îi va ajuta sฤƒ îลŸi repare relaลฃia, însฤƒ situaลฃia a continuat sฤƒ se deterioreze. Nici Jackson, nici Al-Mana nu au comentat dezvฤƒluirile din presฤƒ, însฤƒ revista People a confirmat despฤƒrลฃirea celor doi.

Jackson era la al treilea mariaj, dupฤƒ cฤƒsฤƒtoria cu interpretul James DeBarge, timp de un an, în anii ’80, ลŸi cea cu René Elizondo Jr. între 1991 ลŸi 2000.

Ben Stiller a divorลฃat de soลฃia sa, actriลฃa Christine Taylor, dupฤƒ 17 ani de cฤƒsฤƒtorie

Îndrฤƒgitul actor american Ben Stiller a anunลฃat la sfârลŸitul lunii mai cฤƒ divorลฃeazฤƒ de soลฃia sa, actriลฃa Christine Taylor, dupฤƒ 17 ani de cฤƒsฤƒtorie.

Cei doi actori au jucat împreunฤƒ în numeroase filme precum „Zoolander”, „Dodgeball: A True Underdog Story”, „Tropic Thunder”, „Arrested Development” ลŸi din nou „Zoolander 2”.

Ei au au doi copii, Ella de 15 ani ลŸi Quinlin în vârstฤƒ de 11 ani. „Prioritatea noastrฤƒ este creลŸterea copiilor noลŸtri ca pฤƒrinลฃi dedicaลฃi ลŸi ca prieteni apropiaลฃi”, au anunลฃat actorii într-un comunicat.

Actorii Chris Pratt ลŸi Anna Faris au anunลฃat cฤƒ se despart

Cei doi actori au anunลฃat la începutul lunii august cฤƒ se despart dupฤƒ opt ani de cฤƒsnicie.

„Eu ลŸi Anna vฤƒ anunลฃฤƒm cu tristeลฃe cฤƒ ne separฤƒm legal. Am încercat multฤƒ vreme ลŸi suntem foarte dezamฤƒgiลฃi”, a scris Pratt, 38 de ani, într-un comunicat postat pe pagina lui oficialฤƒ de Facebook.

Anna Faris, în vârstฤƒ de 40 de ani, a postat un comunicat relativ similar pe paginile ei de social media.

Pratt, cunoscut pentru rolurile sale din blockbuster-urile „Guardians of the Galaxy”, „The Lego Movie” ลŸi „Jurassic World”, ลŸi Faris, vedeta francizei „Scary Movie” ลŸi a sitcomului „Mom”, au un copil, Jack, care împlineลŸte cinci ani în aceastฤƒ lunฤƒ.

„Copilul nostru are doi pฤƒrinลฃi care îl iubesc foarte mult ลŸi de dragul lui vrem sฤƒ pฤƒstrฤƒm aceastฤƒ situaลฃie cât mai privat posibil pe mฤƒsurฤƒ ce lucrurile vor evolua. Încฤƒ ne iubim unul pe celฤƒlalt ลŸi mereu vom preลฃui timpul nostru împreunฤƒ ลŸi vom continua sฤƒ avem cel mai profund respect pentru celฤƒlalt”, a mai precizat cuplul.

Cei doi s-au cฤƒsฤƒtorit în 2009, în insula Bali, dupฤƒ ce au jucat împreunฤƒ în filmul „Take Me Home Tonight”. A fost prima cฤƒsnicie a lui Chris Pratt ลŸi a doua a lui Anna Faris.

Casey Affleck ลŸi soลฃia sa Summer Phoenix au divorลฃat dupฤƒ 9 ani de cฤƒsฤƒtorie

Actorul american Casey Affleck, 40 de ani (fratele lui Ben Afleck), a divorลฃat oficial la începutul lunii septembrie. CâลŸtigฤƒtorul de anul acesta al premiului Oscar pentru cel mai bun rol masculin a divorลฃat de soลฃia sa Summer Phoenix dupฤƒ 9 ani de cฤƒsฤƒtorie.

Summer Phoenix, în vârstฤƒ de 37 de ani, va primi pensie alimentarฤƒ pentru a se ocupa de creลŸterea celor doi copii ai cuplului, conform unui acord confidenลฃial informeazฤƒ revista People.

Cei doi au fost cฤƒsฤƒtoriลฃi timp de 9 ani ลŸi de 16 ani erau împreunฤƒ.

Separarea celor doi soลฃi s-a fฤƒcut publicฤƒ în martie anul acesta, la o lunฤƒ dupฤƒ ce actorul a primit Oscarul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea sa în filmul „Manchester by the Sea”.

Cei doi au împreunฤƒ doi copii: Indiana, de 13 ani ลŸi Atticus, de 9 ani.

Relaลฃia lor a început în anul 2000 ลŸi s-au cฤƒsฤƒtorit în 2006. Casey Affleck ลŸi Summer Phoenix nu au mai fost vฤƒzuลฃi împreunฤƒ din 2014.

Fergie ลŸi Josh Duhamel s-au despฤƒrลฃit dupฤƒ opt ani de cฤƒsฤƒtorie

Cântฤƒreaลฃa Fergie ลŸi actorul Josh Duhamel ลŸi-au anunลฃat la mijlocul lunii septembrie despฤƒrลฃirea dupฤƒ opt ani de cฤƒsฤƒtorie. Cei doi au împreunฤƒ un bฤƒieลฃel, Axl Jack, în vârstฤƒ de 4 ani.

„Cu toatฤƒ dragostea ลŸi respectul din lume, am decis sฤƒ ne despฤƒrลฃim la începutul anului”, au declarat amândoi într-un comunicat fฤƒcut public. „Pentru a da o mai bunฤƒ oportunitate familiei noastre de a se reface, am vrut sฤƒ menลฃinem aceastฤƒ chestiune în privat înainte de a o face publicฤƒ. Suntem ลŸi vom fi mereu uniลฃi sprijinindu-ne unul pe altul ลŸi familia noastrฤƒ”, au adฤƒugat ei.

Fergie, 42 de ani, ลŸi Duhamel, 44, nu au mai fost vฤƒzuลฃi recent la evenimente publice. În ianuarie ei au fost vฤƒzuลฃi fericiลฃi împreunฤƒ la cea de-a 8-a aniversare a cฤƒsฤƒtoriei lor. Cei doi s-au cฤƒsฤƒtorit în ianuarie 2009, iar câteva luni mai târziu actorul declara cฤƒ este nerฤƒbdฤƒtor sฤƒ devinฤƒ tatฤƒ.

Pe numele sฤƒu real Stacy Ann Ferguson, Fergie s-a alฤƒturat trupei The Black Eyed Peas odatฤƒ cu înregistrarea albumului de succes ‘Elephunk’ (2003) ลŸi a devenit cunoscutฤƒ pe plan mondial cu acest grup.

Ulterior, Fergie s-a lansat într-o carierฤƒ solo cu albumul ‘The dutchess’ (2006), care a avut cinci piese pe listele de preferinลฃฤƒ ale revistei de specialitate Billboard.

Josh Duhamel este cunoscut pentru participarea sa la franciza cinematograficฤƒ ‘Transformers’ ลŸi din serialul ‘Las Vegas’.

Se confirmฤƒ divorลฃul lui Ewan McGregor dupฤƒ ce a fost surprins sฤƒrutând o partenerฤƒ de film

Actorul scoลฃian Ewan McGregor ลŸi soลฃia sa, Eve Mavrakis, formau unul din cuplurile cele mai solide din industria cinematograficฤƒ, dupฤƒ 22 de ani de cฤƒsฤƒtorie ลŸi patru copii împreunฤƒ. Pânฤƒ când actorul a fost surprins în octombrie sฤƒrutând o colegฤƒ de platou, actriลฃa Mary Elizabeth Winstead, potrivit unor imagini publicate de ziarul britanic The Sun.

Se pare cฤƒ Ewan McGregor ลŸi Eve Mavrakis au demarat procedurile de divorลฃ încฤƒ din luna mai fฤƒrฤƒ ca ลŸtirea sฤƒ devinฤƒ publicฤƒ.

Actorul în vârstฤƒ de 46 de ani ลŸi noua lui iubitฤƒ, actriลฃa Mary Elizabeth Winsteada, în vârstฤƒ de 32 de ani, s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Fargo”, ajuns la cel de-al treilea sezon. Ei au fost surprinลŸi sฤƒrutându-se dupฤƒ o cinฤƒ romanticฤƒ petrecutฤƒ la un restaurant.

Ewan McGregor ลŸi soลฃia sa au patru copii (Clara, 21 de ani, Jamyan, 16, Esther, 15, ลŸi Anouk, 6 ani) ลŸi au pozat ultima oarฤƒ împreunฤƒ în luna mai, la o petrecere la New York. Pe soลฃia sa a cunoscut-o în timp ce filma serialul „Kavanagh QC” ลŸi erau cฤƒsฤƒtoriลฃi din 1995.

Deocamdatฤƒ niciunul dintre ei nu a confirmat despฤƒrลฃirea, ce pare însฤƒ mai mult ca sigurฤƒ.

Nu este prima datฤƒ când protagonistul filmului „Moulin Rouge” se implicฤƒ în relaลฃii cu partenerele de film. În timpul filmฤƒrilor la acest musical, Ewan McGregor ลŸi colega sa de platou, Nicole Kidman, au fost se pare ceva mai mult decât parteneri de film.

Athina Onassis, moลŸtenitoarea unei averi de 1 miliard de dolari, a divorลฃat de soลฃul ei brazilian

Athina Onassis Roussel, moลŸtenitoarea unei averi estimate la cel puลฃin 1 miliard de dolari, a divorลฃat la începutul lunii noiembrie de soลฃul ei brazilian, Alvaro „Doda” de Miranda Neto, punând astfel capฤƒt unei cฤƒsnicii care a durat 12 ani

Divorลฃul a fost pronunลฃat „în urma consimลฃฤƒmântului reciproc” al celor doi soลฃi, a precizat agenลฃia Burson-Marsteller, adฤƒugând cฤƒ Athina Onassis ลŸi Alvaro de Miranda Neto au ajuns la un „acord amiabil în privinลฃa tuturor chestiunilor” care trebuiau clarificate înainte de semnarea actului de divorลฃ.

Athina Onassis, în vârstฤƒ de 32 de ani, este singurul moลŸtenitor supravieลฃuitor al averii lฤƒsate de celebrul armator grec Aristotel Onassis ลŸi singurul descendent al fiicei acestuia, Christina Onassis. Dupฤƒ ce Christina Onassis a murit la vârsta de 37 de ani, Athina a fost crescutฤƒ de tatฤƒl ei, omul de afaceri francez Thierry Roussel.

Pasionatฤƒ de sporturi ecvestre, Athina s-a cฤƒsฤƒtorit cu Alvaro de Miranda Neto, un sportiv care a reprezentat Brazilia în concursurile olimpice de cฤƒlฤƒrie, la Sao Paulo, în anul 2005. Cei doi soลฃi s-au despฤƒrลฃit în mai 2016, iar potrivit presei, despฤƒrลฃirea s-ar fi produs din cauza infidelitฤƒลฃilor lui Alvaro de Miranda Neto.

Fostul cฤƒlฤƒreลฃ brazilian, specialist al probei de sฤƒrituri peste obstacole, a dezvฤƒluit presei din ลฃara lui cฤƒ a semnat un contract prenupลฃial care nu îi oferฤƒ niciun drept asupra averii deลฃinute de Athina Onassis, ce a fost estimatฤƒ la cel puลฃin 1 miliard de dolari.

Cele mai citite

Angajat al unui spital, prins รฎn timp ce fura mรขncarea bolnavilor

Un angajat al Spitalului Judeศ›ean de Urgenศ›ฤƒ Tรขrgu Jiu a fost depistat รฎn timp ce fura mรขncare de la cantina unitฤƒศ›ii medicale. Mรขncarea era...

Exporturile alimentare rฤƒmรขn o provocare: Doar 8 companii din industrie au intrat รฎn top 500

Industria alimentarฤƒ din Romรขnia, deศ™i รฎn creศ™tere รฎn ultimii ani, nu reuศ™eศ™te sฤƒ acopere รฎntregul necesar de consum intern ศ™i are o prezenศ›ฤƒ modestฤƒ...

O parte din centrala nuclearฤƒ de la Zaporojie ar putea fi demolatฤƒ dupฤƒ avariile cauzate de incendiu, anunศ›ฤƒ AIEA

O parte din cea mai mare centralฤƒ nuclearฤƒ din Europa, centrala de la Zaporojie, va trebui probabil demolatฤƒ dupฤƒ ce a fost avariatฤƒ de...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ