25.7 C
București
sâmbătă, 7 septembrie 2024
AcasăSpecialFloriana Juncan: Diaconescu a fost urmarit si filmat in situatii compromitatoare

Floriana Juncan: Diaconescu a fost urmarit si filmat in situatii compromitatoare

Jurnalista Floriana Jucan a declarat sambata ca a primit spre publicare 36 de pagini de monitorizare a lui Cristian Diaconescu, insotite de imagini in care acesta apare in ipostaze compromitatoare, Diaconescu afirmand ca acest fapt are legatura cu Congresul si ca oricine l-a urmarit a facut-o ilegal, scrie Mediafax.

"Aceasta monitorizare este adevarata. Cristian Diaconescu este monitorizat non-stop, de cand merge cu sotia la cumparaturi, pana cand merge la unii dintre liderii PSD acasa, cand merge la sediul SRI din Piata Victoriei, sau cand merge intr-o vizita de patru ore, pe 5 februarie, la resedinta unui mogul. Ce m-a uimit la Diaconescu este ca, in toata aceasta perioada, se deghizeaza: isi pune fes pe cap, parcheaza pe strazi laturalnice, isi pune ochelari, deci are ceva de ascuns", a spus, la Realitatea TV, Floriana Jucan.

Ea precizat ca monitorizarea lui Diaconescu a fost facuta in perioada 1-10 februarie, fara a mentiona cine a facut aceasta monitorizare.

De asemenea, politicianul social-democrat ar fi fost surprins in ipostaze care tin de viata privata.

In opinia jurnalistei, retragerea lui Cristian Diaconescu din cursa pentru sefia PSD a fost rezultatul unor presiuni determinate de existenta acestor imagini.

"Aceasta chestiune, mai mult sau mai putin personala, este legata de acest Congres. Cred ca aici este o chestiune exagerata. Oricine face monitorizarea, o face ilegal", a spus Diaconescu, la Realitatea TV.

El a a recunoscut ca a fost la sediul SRI din Piata Victoriei, insa pentru a avea "o discutie in legatura cu un proiect in ceea ce priveste scutul anti-racheta", dar si ca s-a intalnit, pe 5 februarie, "si cu oameni de afaceri, si cu jurnalisti".

Cele mai citite

Un nou cutremur în județul Gorj. Ce intensitate a avut

Un cutremur cu intensitate de 3,8 a avut loc sâmbătă dimineață în județul Gorj. „În ziua de 07 Septembrie 2024, la ora 09:06:22 (ora...

Femeie înjunghiată în incinta unui magazin din Constanța. Autorul a fost prins

O femeie a fost înjunghiată de un bărbat sâmbătă după-amiază, în incinta unui magazin din municipiul Constanţa, autorul fugind apoi de la locul faptei,...

Adeverințe falsificate pentru a scăpa de absențele de la școală. Doi tineri au fost reținuți

Doi tineri din Pitești au fost reținuți sub acuzația de falsificare și utilizare de adeverințe medicale false, în urma unei percheziții domiciliare. Aceștia sunt...
Ultima oră
Pe aceeași temă