24.2 C
Bucureศ™ti
joi, 3 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialCVM Tomis tinteste turneul final

CVM Tomis tinteste turneul final

» Campioana Romaniei la volei masculin, CVM Tomis, debuteaza azi in 16-imile Cupei CEV.

» Began si compania intalnesc pe Montpellier Volley din Franta, echipa de care vor sa treaca pentru a ajunge in final-four-ul competitiei.

Constanta este reprezentata de ani buni la nivel inalt, atat de echipa de handbal, cat si de cea de volei. Ambele sunt campioane nationale si evolueaza cu succes in competitiile continentale. HCM si-a incheiat deja parcursul in Liga Campionilor la handbal, in 2009, si a facut-o cu fast reusind sa invinga pe parcurs si puternica formatie franceza Montpellier HB. Club Volei Municipal Tomis Constanta participa in competitia secunda a voleiului continental, Cupa CEV, acolo unde este calificata in 16-imi. Echipa de pe litoral va da piept in acest prim tur cu reprezentanta aceluiasi oras francez Montpellier.

Jocul-tur se disputa in aceasta seara, cu incepere de la ora 20.15, in Sala Sporturilor din Constanta. Adversara, Montpellier Volley, este una dintre cele mai puternice echipe ale competitiei si, in cazul in care tomitanii vor trece de formatia din Hexagon, drumul catre final-four-ul competitiei este deschis. De altfel, echipa de pe litoral are ca obiectiv prezenta in aceasta faza a competitiei. "Suntem deja la al patrulea sezon in cupele europene. Avem suficienta experienta pentru a pretinde un loc in cele mai bune patru echipe ale competitiei. Chiar daca lotul a suferit multe modificari in aceasta vara, experienta celor veniti nu a diminuat cu nimic forta echipei si suntem increzatori ca vom reusi in acest sezon un parcurs cat mai lung", a declarat capitanul Radu Began.
Meciul din aceasta seara va reprezenta si o reintalnire cu Laurentiu Lica. Acesta s-a transferat la Montpellier Volley dupa ce sezonul trecut a cucerit eventul cu echipa de pe litoral.

Apel

» De Rocco vrea sprijinul suporterilor
Tehnicianul canadian al Tomisului, Stelio De Rocco, vrea ca echipa sa sa fie sustinuta de cat mai multi suporteri. "Este un meci foarte important si avem nevoie de sprijinul suporterilor. Ne dorim ca sala sa fie plina asa cum de multe ori s-a intamplat, iar publicul sa isi ia in serios rolul de al saptelea jucator", a declarat antrenorul tomitanilor. Spectatorii sunt ademeniti de organizatori si cu o tombola ce pune la bataie 10 premii constand in echipament sportiv cu insemnele clubului de la malul marii.

Cele mai citite

Israelul se apฤƒrฤƒ de tirurile de rachete inamice cu un sistem antiaerian multi-stratificat

โ€žDomul de fier", deลŸi este cel mai cunoscut, este doar unul dintre cele trei sisteme de apฤƒrare antiaerianฤƒ ลŸi antirachetฤƒ folosite de Israel pentru...

Contribuศ›ia Bucureศ™tiului la PIB-ul naศ›ional, รฎn scฤƒdere la un minim al ultimului deceniu

Bucureศ™tiul ศ™i-a redus semnificativ contribuศ›ia la PIB-ul naศ›ional รฎn 2023, ajungรขnd la 29,4%, cel mai scฤƒzut nivel din ultimii zece ani, faศ›ฤƒ de 37%...

Romรขnia e gata sฤƒ limiteze importurile de ouฤƒ ศ™i carne de pฤƒsare din Ucraina

Romรขnia e pregฤƒtitฤƒ sฤƒ limiteze importurile de ouฤƒ ศ™i carne de pasฤƒre din Ucraina, anunศ›ฤƒ Ministerul Agriculturii ศ™i Dezvoltฤƒrii Rurale (MADR). Florin Barbu susลฃine...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ