24.2 C
Bucureศ™ti
joi, 3 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialHCM Constanta ramane in frunte

HCM Constanta ramane in frunte

» Echipa de pe litoral a castigat in fata celor de la stiinta Bacau si a ramas in fruntea ierarhiei Ligii Nationale de handbal masculin.

Constantenii au continuat evolutiile bune din Liga Campionilor si au aratat ca sunt in forma pentru derby-ul cu Steaua, programat duminica.

In cadrul etapei cu numarul 9 al Ligii Nationale de handbal masculin, Handbal Club Municipal Constanta a jucat ieri contra echipei stiinta Municipal Dedeman Bacau. Duelurile echilibrate din sezoanele precedente nu au avut un corespondent in jocul de ieri, dominat de la un capat la altul de echipa de pe litoral. A fost o victorie clara a baietilor antrenati de Zoran Kurtes si Eden Hairi, scorul final fiind 38-29. Prin aceasta victorie, HCM si-a pastrat primul loc in ierarhia Ligii Nationale.
Meciul de ieri a fost rezolvat practic din prima repriza. Constantenii s-au distantat pe tabela inca din minutele de debut. Evolutiile lui Baiceanu si cea a portarului Mihai Popescu au permis echipei de pe litoral sa se distanteze in minutul 15 la 12-6. Diferenta s-a pastrat pana spre finalul primei parti, oaspetii reusind sa revina cel mai mult la 4 goluri (14-10/min. 22). Sirena ce a indicat finalul primelor 30 de minute de joc a inghetat insa tabela la scorul de 18-13.
Repriza secunda a fost fara istoric. HCM a evoluat exact si a reusit sa mai adauge patru goluri diferentei inregistrate la pauza. S-a incheiat 38-29 pentru echipa de pe litoral, care arata ca este pregatita pentru derby.ul din etapa viitoare.
Echipa constanteana urmeaza a evolua in runda urmatoare, tot pe propriul teren, in fata uneia din principalele rivale la titlul national, Steaua MFA Bucuresti. Partida este programata sa se dispute duminica.

» Toma, pe podiumul Ligii Campionilor
Pe langa rezultatele excelente inregistrate in grupa Ligii Campionilor, HCM Constanta se mandreste si cu evolutia de senzatie a lui Laurentiu Toma. Dupa 6 jocuri disputate din aceasta editie a competitiei continentale, extrema constanteana este pe locul trei in topul celor mai buni marcatori. Toma a marcat 41 de goluri in sase partide, fiind depasit de Kiril Lazarov, cu 49 de goluri, vedeta Croatiei Zagreb, fiind secondat de Rastko Stoijkovici (Vive Kielce, 43 de goluri).
Liga Campionilor se va relua la anul, in februarie, HCM urmand a juca prima partida din 2010 pe terenul francezilor de la Montpellier.

Cele mai citite

Fed reduce semnificativ dobรขnzile, pieศ›ele internaศ›ionale reacศ›ioneazฤƒ pozitiv: patru maxime istorice atinse

Decizia Rezervei Federale (Fed) de a reduce semnificativ dobรขnzile acum trei sฤƒptฤƒmรขni a adus o revigorare pe pieศ›ele internaศ›ionale, iar indicii bursieri au atins...

Italia simplificฤƒ accesul muncitorilor strฤƒini ศ™i reduce birocraศ›ia printr-un nou pachet de reguli privind migraศ›ia

Italia a adoptat un nou set de mฤƒsuri menite sฤƒ simplifice procesul de intrare รฎn ศ›arฤƒ ศ™i sฤƒ reducฤƒ obstacolele birocratice pentru muncitorii strฤƒini,...

Nicuศ™or Dan ridicฤƒ ศ™tacheta: 20 de cerinศ›e esenศ›iale pentru viitorii candidaศ›i la prezidenศ›iale

Primarul General al Capitalei cere soluศ›ii concrete de la partide ศ™i candidaศ›ii la preศ™edinศ›ie Primarul Nicuศ™or Dan a prezentat 20 de puncte care includ modificฤƒri...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ