19.7 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăSpecialHCM, in cautarea unui nou succes

HCM, in cautarea unui nou succes

»  Echipele constantene vor sa dubleze succesele obtinutete in prima runda a Diviziei Nationale de Handbal.
»  Baietii au un meci aparent usor la Timisoara, in timp ce fetele dau piept cu echipa campioana, Oltchim Ramnicu Valcea.

In prima etapa a ligii Nationale de handbal, toate cele trei formatii ale judetului au castigat, HCM si Medgidia au pornit cu dreptul pe propriul teren, in timp ce fetele de la Tomis s-au intors cu doua puncte de la Cluj. In acest weekend este programata etapa a doua, iar constantenii vor sa isi treaca in palmares alte victorii. Lovita din toate partile, HCM Constanta se deplaseaza la Timisoara pentru meciul cu Politehnica din localitate. Cu moralul la pamant dupa ce forul continental nu le-a permis sa joace in Liga Campionilor la Constanta si dupa ce Manojlovic, marea speranta pentru optimile Ligii, a plecat ca un las, Stanescu si compania vor sa isi revina in urma unui succes in Banat. "Aceasta saptamana a fost ingrozitoare pentru noi, dar suntem profesionisti si trebuie sa mergem mai departe.

 

Trebuie sa uitam tot si sa mergem la Timisoara pentru a castiga, nu trebuie sa lasam aceste intamplari negative sa ne afecteze jocul", a declarat secundul Eden Hairi. Meciul dintre Timisoara si HCM Constanta se disputa duminica cu incepere de la ora 11.00.
Daca baietii au mari sanse ca dupa etapa a doua sa isi mai treaca in clasament doua puncte, misiunea fetelor de la CS Tomis pare una imposibila. In ciuda unor transferuri de marca reusite in aceasta vara, sambata, in Sala Sporturilor din Constanta, vine campioana Oltchim. Trupa ce se confunda cu echipa nationala are ca obiectiv castigarea Ligii Campionilor, iar campionatul pare o simpla formalitate. De altfel, toate celelalte echipe nici nu indraznesc sa se gandeasca la titlu, obiectivul lor fiind locul doi. Dupa victoria de la Cluj, echipa de pe litoral are insa incredere in fortele proprii si se asteapta la un meci mare in fata formatiei valcene in partida ce se disputa sambata cu incepere de la ora 12.00.

» Medgidia joaca la Cluj
La un pas de desfiintare in aceasta vara, CSM Medgidia a reusit sa supravietuiasca in cele din urma si, cu un lot tanar si un antrenor de asemenea, incearca ramanerea in Divizia Nationala. Florin Cazan si ai lui au facut un pas important in prima runda cand au reusit sa depaseasca pe Politehnica Timisoara, scor 27-26. Medgidienii au insa o misiune mult mai dificila in etapa a doua, cand se vor deplasa la Cluj pentru jocul cu Universitatea. Ardelenii s-au dovedit o echipa puternica dupa ce in runda inaugurala au reusit sa plece neinvinsi de pe terenul celor de la stiinta Baia Mare (23-23). Meciul de la Cluj se disputa duminica, de la ora 11.00.

Cele mai citite

8 motive pentru care merită să îți instalezi panouri fotovoltaice în 2024

Locuiești la casă și te gândești la variante prin care poți reduce costurile la utilități? Într-adevăr, cheltuielile lunare ale celor care stau la casă...

Sebastian Burduja: Am atras peste 13 miliarde de euro, fonduri nerambursabile

Ministrul Energiei transmite că România este în plină revoluție energetică Ministrul Sebastian Burduja a afirmat, în cadrul unei conferințe, că până la sfârșitul anului, vor...

Marcel Ciolacu: Aproape 70 de copii, femei, bătrâni şi persoane cu probleme medicale grave au fost repatriaţi din Liban 

Premierul Ciolacu i-a așteptat la aeroport pe cei care au revenit din zona de conflict Pe aeroport au fost prezenți, alături de premierul Ciolacu și...
Ultima oră
Pe aceeași temă