17.7 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăSpecialNastase: Drumurile acestea sunt niste drumuri absolut impracticabile (VIDEO)

Nastase: Drumurile acestea sunt niste drumuri absolut impracticabile (VIDEO)

Adrian Nastase a vizitat astazi Autostrada Transilvania intr-o vizita neoficiala. Fostului premier nu i s-a permis accesul pe santier astfel ca a urmarit lucrarile de pe marginea drumului european 60, informeaza Realitatea TV.

"Drumurile acestea sunt niste drumuri absolut impracticabile", a declarat Adrian Nastase, prezent astazi in apropierea santierului de pe Autostrada Transilvania. Nastase considera ca Romania este izolata de restul Europei din cauza lipsei drumurilor.

Adrian Nastase a dat exemplul lucrarilor de extindere a Aeroportului din Cluj Napoca, realizate in perioada de guvernare PSD, salutand acest lucru. "Astea sunt lucruri bune, sunt lucruri care pana la urma ii ajuta pe oameni", a conchis Adrian Nastase.

"In pretul lucrarii intra si pretul care se plateste pentru exproprierea terenurilor. Cat era valoarea terenurilor la nivelul la care s-a incheiat contractul si ce a insemnat intarzierea de 2 ani de zile. S-au dublat preturile", i-a transmis Nastase lui Radu Berceanu prin intermediul presei.

Nastase a afirmat ca tergiversarile lucrarilor la Autostrada Transilvania, prin faptul ca terenurile nu s-au cumparat la vremea respectiva si la preturile mici de atunci au dus la situatia actuala a acestei autostrazi. "Din razbunare polititca, numai ca era un proiect pornit de guvernul PSD au dorit sa-l blocheze. Iata cei care sufera sunt romanii care, eventual vor avea 42 de km pe autostrada Bechtel, fata de albanezi care au deja 62 km."

Cele mai citite

Liga Națiunilor: Germania-Ungaria 5-0 Olanda-Bosnia-Herțegovina 5-2

Selecţionatele Germaniei şi Olandei au obţinut victorii la scor, sâmbătă, în primele lor meciuri din noua ediţie a Ligii Naţiunilor la fotbal. Germania a surclasat...
Ultima oră
Pe aceeași temă