23.6 C
Bucureศ™ti
vineri, 4 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialFC Farul mai spera intr-o minune

FC Farul mai spera intr-o minune

» Echipa de pe litoral a invins pe FC Arges si a mai redus distanta fata de locul ce permite salvarea de la retrogradare, teoretic.
» Constantenii au invins dupa 12 partide in care nu mai cunoscusera gustul victoriei.
 
Marinarii si-au mai marit un pic sansele de a ramane si sezonul viitor in primul esalon. Constantenii au reusit sa invinga sambata, in fata putinilor suporteri, pe FC Arges si s-au apropiat la cinci puncte de locul 15, pozitie ce salveaza de la retrogradare ocupanta, in caz ca FC Arges este retrogradata din cauza scandalului in care este implicat patronul Cornel Penescu. Meciul nu a fost spectaculos, dar echipa de pe litoral si-a facut datoria si a obtinut cele trei puncte ce ii permit sa mai spere. Constantenii au reusit sa rezolve partida in primele 35 de minute, dupa care au gestionat avantajul ce avea sa le aduca prima victorie dupa 12 etape.

Rusmir a punctat, pentru 1-0, in minutul 11, iar golgeterul Chico a dublat avantajul, cu zece minute inainte de intrarea la cabine. Resemnati parca cu o retrogradare cat se poate de posibila, oaspetii nu au pus mari probleme marinarilor, care au fost oarecum surprinsi de necombativitatea pitestenilor. Nici macar atat de laudatul international Tanase nu a reusit sa surprinda cu ceva gruparea de la malul marii.
Asadar, victorie dupa 12 jocuri in care Farul a reusit un singur egal si sperantele se aprind. Constantenii urmeaza a intalni o echipa scapata de griji, Pandurii, iar apoi batalia pentru locul 15 cu cei de la Gaz Metan Medias. In ultima etapa a campionatului constantenii vor juca impotriva unei echipe care deja a luat drumul esalonului inferior, CS Otopeni.

Adio Gerlem!
Salvatorul Farului in sezonul trecut a facut la meciul cu FC Arges un gest reprobabil, iar cariera lui la echipa de pe litoral se apropie de sfarsit. Criticat din tribune pentru modul in care evolua, acesta a facut un fault in minutul 60 care i-a adus un cartonas galben. Tehnicianul Farului l-a chemat la schimbare, dar brazilianul a continuat sa protesteze si a fost eliminat. Concluzia a tras-o Cristian Camui, care a declarat: "Gerlem a spart usa la vestiar dupa joc si nici nu a ramas sa isi ceara scuze ca ne-a lasat in 10. El are niste calitati de fotbalist, dar ca om lasa mult de dorit. Este foarte simpatizat de toata lumea, dar i s-a urcat la cap. Personal, o sa propun scoaterea lui din lot. S-a umplut paharul".

Cele mai citite

Viktor Orban avertizeazฤƒ cฤƒ UE se รฎndreaptฤƒ cฤƒtre un „rฤƒzboi rece economic” cu China

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat vineri cฤƒ Uniunea Europeanฤƒ riscฤƒ sฤƒ intre รฎntr-un "rฤƒzboi rece economic" cu China, รฎn contextul pregฤƒtirilor blocului european...

Ceremonie la ศ˜antierul Naval Damen Galaศ›i pentru noua navฤƒ multifuncศ›ionalฤƒ a Marinei Portugheze

Pe 3 octombrie, ศ˜antierul Naval Damen Galaศ›i a gฤƒzduit o ceremonie comunฤƒ care a marcat รฎnceputul debitฤƒrii ศ™i punerea chilei pentru o navฤƒ multifuncศ›ionalฤƒ...

TVA de 25%?ย Ce ar putea include reforma fiscalฤƒ pentru 2025

Reforma fiscalฤƒ pregฤƒtitฤƒ pentru 2025 include, รฎn majoritatea scenariilor analizate, o creศ™tere a TVA-ului, potrivit informaศ›iilor obศ›inute de Clever News Center, potrivit Termene.ro. Aceastฤƒ posibilitate...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ