16.3 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialBani putini pentru performanta

Bani putini pentru performanta

Federatia Romana de Polo functioneaza de mai bine de doua luni fara un conducator executiv, mai exact, fara secretar general. Fostul detinator al acestei functii Anatol Grintescu, ales presedinte al forului roman de polo de Adunarea Generala, a amanat sa numesca pe altcineva in locul sau pe motiv ca nu a gasit inca omul potrivit. "Este o mare problema sa gasesti persoana care sa revitalizeze polo-ul romanesc. In principiu, noul secretar general trebuie sa fie un tanar cu experienta manageriala, cu idei si cu putere de munca. Impreuna cu membrii Biroului Federal am decis ca cei interesati sa ocupe aceasta functie sa depuna cat mai curand cate un proiect pentru dezvoltarea polo-ului romanesc. Problemele se cunosc foarte bine si cei care au avut sau au tangente cu acest sport stiu ca exista o multime de lucruri care trebuie schimbate", a spus Anatol Grintescu.

Seful FRP nu a fixat insa nici un termen-limita pentru depunerea respectivelor proiecte. "N-am stabilit o data certa pentru depunerea proiectelor pentru ca asteptam documentele pana in ziua urmatoarei sedinte a Biroului Federal (n.r. – a carei data de asemenea nu a fost fixata, dar se pare ca va avea loc la jumatatea lunii mai) in cadrul careia vor fi analizate. Tot atunci, vom numi si noul secretar general, direct, fara o perioada de proba de trei luni cum s-a vehiculat", a spus presedintele FR de Polo. Un alt aspect foarte important este salariul deloc motivant al noului secretar general al FR de Polo. "Vom vedea cine va fi dispus sa vina sa munceasca la Federatie 10-12 ore pe zi pentru 13-14 milioane de lei (n.r. – lei vechi) cat pot sa-i ofer. Sa zicem ca vom putea sa-i asiguram alte cateva milioane in plus din surse extrabugetare, dar cred ca noul secretar general nu va primi mai mult de 20-25 milioane de lei", a mai spus Anatol Grintescu.  
Printre potentialii ocupanti ai functiei de secretar general se numara Florin Ardeleanu si Bogdan Geambasu, fosti jucatori de polo care s-au retras de cativa ani din activitatea competitionala, Petrut Dragan, ex-director la Clubul Sportiv Municipal Oradea, sau Liviu Raducanu, antrenor la CS Dinamo. Dintre acestia, singurul fara domiciliu in Bucuresti este Petrut Dragan, dar fostul sef al CSM Oradea a spus ca ar fi dispus sa se mute oricand in Capitala daca actuala conducere a FRP va dori sa colaboreze cu el.

Cele mai citite

Premierul Barnier, arhitectul unui nou capitol politic pentru Franța

Michel Barnier a dezvăluit echipa de guvernare, după luni de negocieri și tergiversări Președintele Macron l-a numit premier pe Michel Barnier, fostul negociator al Uniunii...

Burduja ia în calcul păstrarea plafonării la energie și după expirarea datei

Ministrul Energiei nu exclude scenariul în care va fi menținută plafonarea şi după 31 martie 2025 Sebastian Burduja dă asigurări că şi după 1 aprilie...

VIDE O femeie de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte

O femeie în vârstă de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte, pe un traseu...
Ultima oră
Pe aceeași temă