23.6 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialMeciuri decisive in Divizia A1 la volei

Meciuri decisive in Divizia A1 la volei

» Astazi incepe a doua serie de jocuri din cadrul semifinalelor play-off-ului Diviziei A1 la volei, feminin si masculin.

» CSU, CVM si CSV disputa azi partidele ce le pot duce in finala campionatului sau, in cazul tomitanelor, meciul ce le poate mentine in lupta.

Campionatul intern de volei se apropie cu pasi repezi de final atat la feminin, cat si la masculin. Astazi si maine vom afla foarte probabil numele finalistelor editiei 2008/2009. Trei dintre echipe si-au asigurat in mare masura prezenta in ultimul act al intreceri, in timp ce a patra se va decide in urma unui duel echilibrat, cel dintre Dinamo si CS Volei 2004 Tomis Constanta, la feminin. Echipele care sunt ca si prezente in finala sunt CSU Metal Galati la feminin si CVM Tomis si Dinamo Bucuresti la masculin.
Toate aceste trei formatii au invins in primele doua jocuri din cadrul semifinalelor si mai au nevoie de un singur succes pentru a se califica in finala.

Galatencele conduc cu 2-0 pe stiinta Bacau, baietii de la CVM au trecut in ambele meciuri de la Constanta de Remat Zalau, in timp ce Dinamo a dispus de VCM Piatra Neamt in cele doua jocuri disputate in sala "Extreme" din Capitala. In aceeasi sala se disputa, astazi si maine, cel mai echilibrat duel al semifinalelor. Fetele de la CSV 2004 Tomis au nevoie de o victorie pentru a duce meciul in meciul decisiv, asta in cazul in care nu se va impune in ambele partide programate sa inceapa de la ora 18.00. In acest sezon, echipa de pe litoral nu a reusit sa se impuna niciodata pe terenul celor de la Dinamo, fie ca a fost vorba de meciuri din campionat sau Cupa Romaniei. Fetele antrenate de Aleksander Boskovic sunt optimiste in ceea ce priveste confruntarea cu Dinamo si chiar cred ca pot obtine victoria necesara pentru a readuce disputa la Constanta si mai mult, considera chiar ca sunt in stare sa se impuna in ambele partide, astfel ca meciul decisiv sa nu mai fie necesar.

» Aproape de titlu
Detinatoarele titlului in Divizia A1, Metal Galati si CVM Tomis, nu au rival nici in aceasta editie de campionat. Ambele formatii au prima sansa la castigarea titlului si anul acesta. Baietii de la Tomis nu au pierdut decat un joc pe tot parcursul sezonului, in timp ce fetele de la Metal Galati au acumulat doua insuccese, insa unul a venit in momentul in care erau deja calificate in play-off si acela nu a contat. Disputa dintre Dinamo si CSV, la feminin, devine in aceste conditii o veritabila lupta pentru titlul de vicecampioana, deoarece este putin probabil ca una din aceste doua echipe sa se impuna in finala in fata celor de la Galati.

Cele mai citite

Avertizări meteo de Cod Galben pentru vânt puternic și ploi abundente în jumătate din țară

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis vineri mai multe atenţionări Cod galben pentru intensificări ale vântului și ploi semnificative, ce vor afecta treptat...

Cine-l sfătuiește, îl sfătuiește prost pe Geoană: atac nepermis la un jurnalist de investigații

Atacul candidatului Mircea Geoană la prezidențiale asupra presei l-a compromis definitiv, în timp ce investigațiile continuă să apară cu privire la legăturile suspecte cu...

Câștigarea păcii în Ucraina

Dacă Ucraina dorește să adere la UE, va trebui, ca parte a criteriilor de aderare, să implementeze aproximativ o sută de mii de pagini...
Ultima oră
Pe aceeași temă