23.6 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialReconstructie cu sincope

Reconstructie cu sincope

» FC Farul a demarat o reconstructie a echipei in aceasta iarna, dar rezultatele intarzie sa apara.

» Cel mai probabil, aceasta se va completa in esalonul secund, spre care echipa de pe litoral se indreapta vertiginos.

Mai multi jucatori cu state veci au fost pusi pe lista de transferari a Farului la finalul turului de campionat.
Acestia au fost inlocuiti cu jucatori tineri care ar fi trebuit sa aduca un suflu nou echipei.
La prima partida a returului, deja in echipa de pe litoral se observau modificari substantiale in garnitura de start, iar jocul se putea observa ca este schimbat in bine. A fost un succes cu 2-0 in fata Gloriei Buzau, dar aici s-a oprit totul. Ion Marin a continuat pe aceeasi linie, a scazut media de varsta a echipei, a dat credit unor jucatori fara experienta, dar cu dorinta de afirmare. Acest lucru a fost apreciat la inceput, dar s-a intors impotriva tehnicianului constantean. Au urmat trei infrangeri consecutive si echipa de pe litoral a ajuns in zona retrogradarii.
Daca ar fi sa se caute vinovati pentru aceasta situatie acesta nu poate fi altul decat antrenorul.
El este cel care face echipa, el aduce jucatori, el ii pune in teren si normal ar fi ca el sa raspunda pentru rezultate.
Dar raspunde Marin pentru rezultate? Pana acum se pare ca nu.
In urma cu ceva vreme, la Farul, dupa o serie de rezultate negative, antrenorul pleca imediat, acum este diferit. Nu insa pentru faptul ca nu se doreste acest lucru, ci pentru ca nu se poate.
Ion Marin a fost suficient de destept pentru a pune in contract o clauza prin care este despagubit serios daca este demis. O alta clauza spune insa ca acesta poate fi demis in cazul in care formatia de pe litoral retrogradeaza, fara a fi despagubit.

» Farul va pierde cu Iasiul
Cum "cineva" isi doreste retrogradarea Farului, spun surse din club, este foarte probabil ca meciul de vineri sa fie cedat de marinari moldovenilor. Farul intalneste pe Poli Iasi, vineri de la ora 18.00, iar o infrangere ar scufunda barca marinarilor. Cum urmeaza o serie de partide extrem de dificile, rezultatele pozitive sunt extrem de greu de obtinut, iar constantenii "pot fi siguri" de retrogradare. Un succes ar infirma insa toate aceste calcule.

» Surse din cadrul clubului au declarat ca unii oficiali chiar isi doresc retrogradarea Farului pentru ca ar fi singura modalitate de a scapa de Ion Marin, iar reconstructia echipei se va face mult mai bine in esalonul inferior.

Cele mai citite

Fostă șefă a TVR acuză managementul actual de cheltuieli nejustificate și declin grav al televiziunii publice

Ramona Săseanu, fostă președintă interimară a TVR, a trimis o scrisoare deschisă Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaților, în care avertizează asupra unei situații...

FCSB câștigă încă o suma considerabilă după victoria cu PAOK din Europa League!

Campioana României, FCSB, continuă să obțină rezultate pozitive în Europa League, dar și să adune sume considerabile din premiile oferite de UEFA și din...

TVA de 25%? Ce ar putea include reforma fiscală pentru 2025

Reforma fiscală pregătită pentru 2025 include, în majoritatea scenariilor analizate, o creștere a TVA-ului, potrivit informațiilor obținute de Clever News Center, potrivit Termene.ro. Această posibilitate...
Ultima oră
Pe aceeași temă