25.6 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialUmilinta pentru HCM

Umilinta pentru HCM

»  Constantenii au pierdut la 15 goluri partida-tur din sferturile Cupei Cupelor, disputata in compania celor de la Valladolid.
»  Chiar daca la Constanta s-au produs multe miracole, o calificare in semifinale pare, de data aceasta, imposibila.

Aventura europeana a constantenilor de la HCM este la 60 de minute de final. Echipa de pe litoral mai are de disputat returul cu Pevafersa Valladolid din cadrul sferturilor de finala ale Cupei Cupelor dupa care, foarte probabil, va putea sa se concentreze linistita pe prestatia din campionat, unde este lidera. Totul pentru ca Stanescu si compania au pierdut partida-tur la nici mai mult, nici mai putin de 15 goluri. Constantenii s-au inclinat pe terenul spaniolilor, principalii candidati la trofeu anul acesta, cu scorul de 38-23. Multe nu se pot spune despre evolutia constantenilor. Inca din primele minute de joc gazdele si-au aratat superioritatea la toate capitolele. La jumatatea partidei deja erau noua goluri diferenta si nici nu se mai punea in discutie problema invingatoarei. Tot ce trebuia sa faca HCM-istii era sa mentina diferenta de scor in limite rezonabile. Nici acest lucru nu l-au reusit, si astfel isi iau adio de la o prezenta in semifinale.

Chiar daca in acest sezon HCM a mai reusit doua reveniri spectaculoase, este putin probabil ca echipa de pe litoral sa remonteze o diferenta de 15 goluri, mai ales ca intalneste o echipa infinit mai puternica decit cele eliminate pana acum. Cel mai probabil, gruparea de la malul marii va avea soarta din 2005, cand a fost eliminata de aceeasi Valladolid in semifinalele aceleiasi competitii, cu o dubla victorie.
Totusi, baietii antrenati de Zoran Kurtes si Eden Hairi vor sa paraseasca intrecerea cu capul sus si vor sa obtina macar o victorie de palmares.

» Medgidia a pierdut la limita
 In vreme ce HCM se lupta cu spaniolii de la Valladolid in sferturile Cupei Cupelor, in tara se disputa etapa cu numarul 22 din cadrul Ligii Nationale. Singura reprezentanta a judetului care a evoluat in aceasta runda a fost CSM Medgidia. Formatia, pregatita de Ion Craciun, a pierdut incredibil pe terenul uneia din codasele clasamentului, Politehnica Izometal Timisoara. Medgidienii au cedat la limita, 24-25, si astfel raman si ei in subsolul clasamentului, locul 11. In etapa urmatoare, CSM primeste vizita campioanei Steaua.

Cele mai citite

„Pregăteam meciul cu Botoșani!” Întrebat dacă s-a uitat la PAOK-FCSB, Șumudică a avut o reacție savuroasă

Marius Șumudică a declarat că nu s-a uitat la meciul PAOK Salonic-FCSB 0-1, deoarece era preocupat cu pregătirea partidei de campionat cu FC Botoșani. Deși...

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...

Szczesny dezvăluie salariul de la Barcelona! „Câștig mai puțin decât voi toți”

Wojciech Szczesny, noul portar al Barcelonei, a dezvăluit că salariul său pentru perioada petrecută la club este semnificativ mai mic decât cel obișnuit pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă