17.8 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialBute a sosit in Romania

Bute a sosit in Romania

Lucian Bute a sosit, ieri, in Romania, dupa ce si-a aparat, saptamana trecuta, titlul mondial in versiunea IBF, in fata columbianului Fulgencio Zuniga, el declarand ca nu pugilistul sud-american i-a facut rau, ci o gripa.
Bute a aterizat in jurul orei 15.00, el fiind primit la salonul prezidential din incinta Aeroportului International Henri Coanda. "Nu Zuniga mi-a facut rau, ci o gripa m-a pus la podea. Dupa meci, doua-trei zile am zacut si am stat numai in casa. Am reusit sa petrec, sambata, cu prietenii si cu colegii, iar dupa aceea am stat la pat. A fost un meci bun, care a iesit bine pana la urma, iar strategia pe care am facut-o cu antrenorul meu s-a potrivit la fix. Adversarul mi l-am facut eu accesibil, pentru ca el este un boxeur foarte bun, un nume foarte cunoscut in America, cu 22 de victorii, dintre care 19 prin KO, si lovea foarte puternic cu ambele brate. Nu se poate spune ca a fost un adversar modest", a spus Bute, care a mentionat ca va sta doua saptamani in Romania.

Campionul roman spune ca este pregatit pentru orice adversar. "M-am pregatit foarte mult pentru meciul cu Zuniga. L-am luat in serios. M-am simtit bine cu incurajarile multimii. Am muncit mult la aceasta lupta, am folosit o alta strategie. Sunt pregatit sa infrunt orice adversar", a declarat Bute.
Pugilistul roman Lucian Bute si-a aparat pentru a treia oara titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, dupa ce l-a invins prin KO tehnic pe columbianul Fulgencio Zuniga, in runda a patra a unui meci desfasurat la Montreal. Lucian Bute si-a pastrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, dupa ce l-a invins, pe 25 octombrie 2008, pe mexicanul Librado Andrade. In meciul cu Andrade (27 victorii, o remiza, nici o infrangere), Bute si-a pus pentru a doua oara in joc centura mondiala cucerita pe 20 octombrie 2007, la Montreal, dupa ce l-a invins prin KO in repriza a 11-a pe columbianul Alejandro Berrio.

» Bute si-a aparat pentru prima oara cu succes centura mondiala pe 1 martie 2008, dupa ce l-a invins, prin KO tehnic in repriza a zecea, pe americanul William Joppy. Lucian Bute, in varsta de 29 de ani, este al treilea pugilist roman campion mondial la box profesionist, dupa Mihai Leu si Leonard Doroftei.

Cele mai citite

Sparta Praga a obținut prima victorie în UEFA Champions League după 21 de ani

După o pauză de peste două decenii, Sparta Praga a înregistrat o victorie răsunătoare în faza principală a UEFA Champions League, câștigând meciul cu...

Președintele Finlandei cere excluderea Rusiei din Consiliul de Securitate al ONU

Preşedintele Finlandei, Alexander Stubb, a făcut apel la extinderea Consiliului de Securitate al ONU, abolirea sistemului de veto al unui singur stat şi suspendarea...

Drone ucrainene au distrus cel mai mare depozit cu rachete al rușilor

Surse ale Serviciului de Securitate al Ucrainei au declarat că depozitul stoca rachete balistice, inclusiv Iskanders, rachete antiaeriene, muniție de artilerie și bombe ghidate KAB Un atac cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă