25.6 C
Bucureศ™ti
vineri, 4 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialSurpriza de proportii la Galati

Surpriza de proportii la Galati

» Etapa a XX-a din Liga I a consemnat una dintre cele mai mari surprize ale sezonului, Otelul fiind invinsa de ultima clasata.

» Gloria Buzau a reusit performanta de a se impune pe terenul otelarilor cu scorul de 2-1.

Cu doua victorii in tot atatea meciuri in acest an, Otelul Galati a primit vizita celor de la Gloria Buzau, ultima clasata, in cadrul etapei a XX-a a Ligii I. Trupa lui Petre Grigoras parea ca are un meci usor iar un nou succes ar fi adus echipa de la Dunare mai aproape de locurile de cupe europene. Nu a fost sa fie pentru ca oaspetii au surprins pe toata lumea cu jocul lor, si mai ales pe galateni invingandui cu 2-1. Omul de gol al Galatiului, Paraschiv, a fost de aceasta servant pentru Viglianti, care a deschis scorul in minutul 33. Replica oaspetilor nu s-a lasat asteptata, trei minute mai tarziu, Axente reusind sa readuca egalitatea pe tabela.

 

In ciuda presiunii constante a elevilor lui Grigoras, oaspetii au reusit sa se motiveze exemplar, reducand la tacere echipa de la Dunare. Pentru ca umilinta galatenilor sa fie desavarsita, Carja si-a introdus balonul in proprie poarta oferind astfel buzoienilor trei puncte nesperate. Cu acestea, Gloria a acumulat o zestre de… sase puncte, in timp ce Otelul ramane cu 29 si rateaza sansa de a se apropia de varful clasamentului.
Pentru galateni urmeaza un joc infernal, in Giulesti cu rapid, o formatie care inca mai spera la titlu.

» Partida programata sambata viitoare in capitala se anunta un derbi al formatiilor aflate in criza. Atat Otelul cat si Rapid se confrunta cu serioase probleme financiare.

» Grigoras suparat pe elevii sai
Evident, la finalul jocului pierdut de echipa sa, Petre Grigoras a fost extrem de nemultumit de rezultat si de jocul formatiei pregatite de el. Acesta a criticat in stilul sau mai ales prestatia defensive. "Efectiv am fost varza, mai ales in aparare. Se intampla, dar acum trebuie sa ne trezim repede, ca vine meciul cu Rapid. Tot ce mai pot spune este ca felicit Buzaul pentru rezultat", a declarat tehnicianul echipei de la Dunare. La randul sau, golgeterul Otelului, Gabriel Paraschiv, a spus ca el si colegii lui s-au facut de ras. "Nu este nimic de spus, a fost un circ. Trebuie sa ne cerem scuze pentru acest rezultat rusinos", a spus Paraschiv.

Cele mai citite

OMS aprobฤƒ primul test diagnostic in vitro pentru mpox, sprijinind lupta รฎmpotriva epidemiei

Organizaศ›ia Mondialฤƒ a Sฤƒnฤƒtฤƒศ›ii (OMS) a autorizat vineri utilizarea primului test diagnostic in vitro (DIV) pentru mpox, o mฤƒsurฤƒ esenศ›ialฤƒ รฎn combaterea epidemiei actuale,...

Generaศ›ia Z รฎntรขmpinฤƒ dificultฤƒศ›i de adaptare la locul de muncฤƒ, relevฤƒ un studiu recent

Un studiu realizat de platforma Intelligent.com รฎn luna august indicฤƒ faptul cฤƒ tinerii din generaศ›ia Z, รฎn special cei care sunt fie prea introvertiศ›i,...

Jumฤƒtate dintre romรขni nu economisesc pentru bฤƒtrรขneศ›e, avertizeazฤƒ economiศ™tii

Aproximativ 50% dintre romรขni nu au economii pentru pensie, o realitate alarmantฤƒ, avertizeazฤƒ economistul Radu Crฤƒciun, รฎntr-un interviu acordat HotNews. Aceastฤƒ situaศ›ie este cauzatฤƒ, รฎn...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ