18.1 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăSpecialCVM Tomis, favorita la primavara Cupei Challenge

CVM Tomis, favorita la primavara Cupei Challenge

Drumul constantenilor de la Club Volei Municipal Tomis in Cupa Challenge a inceput cat se poate de promitator. Echipa antrenata de Stelio De Rocco a trecut in prima mansa a dublei din 16-imile competitiei de gruparea olandeza DOC Stap Orion Doetinchem. Dupa intalnirile de acum aproximativ doi ani, jocuri in Top Teams, ambele castigate de constanteni, olandezii veneau pe litoralul romanesc cu gand de revansa. Nu au avut ocazia pentru ca Tomis si-a demonstrat inca o data valoarea. Began si compania nu au dat nici o sansa batavilor care de aceasta data nu au reusit sa plece nici macar cu un set.

Partida s-a disputat, din pacate, din nou cu putini spectatori in tribune, insa cei care au ales sa mearga sa incurajeze echipa au facut-o in cel mai frumos mod cu putinta. Gruparea de la malul marii a intrat foarte bine in meci si a castigat primul act al partidei cu 25-16, oaspetii reusind sa puna probleme doar in debutul actului. Urmatoarele doua seturi au apartinut tot tomitanilor, care si-au adjudecat partida in numar minim de seturi dupa un identic 25-22 in seturile doi si trei.

» Echipa de pe litoral a invins pe DOC Stap Orion Doetinchem cu 3-0 si are prima sansa la calificarea in optimi.

» Multumiti
La finalul partidei cu DOC Stap Orion Doetinchem, constantenii s-au aratat extrem de incantati de performanta lor si sunt increzatori ca se vor califica. Capitalul Radu Began a spus: "Suntem multumiti ca ne-am impus cu 3-0. Sincer, nu ne asteptam sa avem un meci asa de usor.
I-am studiat insa in detaliu si astfel am putut fi superiori la toate capitolele". Victoria de la Constanta face ca echipa de pe litoral sa nu mai aiba nevoie pentru a se califica decat de un set in meciul retur din Olanda, programat miercurea viitoare de la ora Romaniei 21.00.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă