18.1 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăSpecialMetal Galati infrunta o echipa de legenda, Volley Bergamo

Metal Galati infrunta o echipa de legenda, Volley Bergamo

» In cea de-a treia partida din grupa C a Ligii Campionilor, detinatoarea eventului in Romania intalneste gruparea italiana Volley Bergamo.

» Echipa din Cizma a castigat de nu mai putin de cinci ori cel mai important trofeu europan al voleiului.

Una dintre cele mai importante intalniri de volei pe care le-a gazduit Romania se disputa in aceasta seara in Capitala. De la ora 19.00, in Sala "Giulesti", CSU Metal Galati intalneste pe Volley Bergamo din Italia in cea
de a treia partida a Ligii Campionilor. Trupa antrenata de Zoran Terzic da piept cu o echipa de legenda a volei-ului de pe batranul continent. Formatia din Bergamo este multipla campioana a Italiei si de nu mai putin de cinci ori campioana Europei. Mai mult, italiencele vin in Romania dupa ce in runda precedenta a campionatului din Cizma au invins Perugia, campioana en-titre a continentului, in timp ce galatencele au pierdut prima partida din acest sezon al Diviziei A1, 1-3 la Iasi, cu Penicilina.

 

Inaintea etapei a treia a grupei C, Metal Galati ocupa primul loc al clasamentului, insa la egalitate de puncte cu celelalte trei formatii. Fiecare din echipele grupei a acumulat o victorie si o infrangere, diferenta facandu-se la setaveraj. De remarcat faptul ca echipa pe care CSU a reusit sa o invinga la zero, Farko Muszyianka Muszyna, chiar in Polonia, a reusit sa castige un set in meciul cu italiencele. Romancele au pierdut insa cu 0-3 partida cu Vakifbank Gunes Istanbul pe propriul teren si astfel au ratat sansa de a se desprinde in fruntea grupei.

 

Pentru acest joc, tehnicianul Zoran Terzic are la dispozitie un lot format din12 jucatoare, acestea fiind: Alina Albu, Ivana Djerisilo, Adriana Dumitru, Sanja Malagurski, Alida Marcovici, Mayvelis Martinez, Sabine Miclea, Brizitka Molnar, Daiana Muresan, Nneka Onyejekwe, Alexandra Trica si liberoul Mariya Filipova. De partea cealalta, formatia italiana vine la Bucuresti cu un lot de 18 jucatoare, majoritatea fiind componente ale loturilor nationale.

» Un adevarat test
Tehnicianul formatiei de la Dunare vede in partida din aceasta seara un adevarat examen pentru fetele sale. "Este un adevarat examen pentru noi, o partida extrem de dificila in care intalnim una din fortele Europei. Eu am incredere in fete, care se pot autodepasi, si astfel vom putea obtine un rezultat pozitiv", a spus Terzic. La randul sau, jucatoarea Alina Albu a declarat: "In nici un caz nu ne temem de Bergamo. Este o mare onoare sa reprezentam tara la un asemenea nivel si cred ca daca reusim sa ne facem jocul nostru putem castiga".

» Partida dintre Metal Galati si Volley Bergamo va fi condusa de o brigada de arbitri formata din israelianul Gad Eizikovitz si Fotias Lekkas din Grecia.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă