27.4 C
București
vineri, 6 septembrie 2024
AcasăSpecialNicolae Mischie vrea pensie de parlamentar

Nicolae Mischie vrea pensie de parlamentar

Fostul lider al PSD Gorj si ulterior al filialei PNG, Nicolae Mischie, a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax, ca si-a depus dosarul de pensionare ca fost parlamentar pentru ca are limita de varsta prevazuta de legislatie.

Mischie a fost deputat pana in 1996, iar in anul 2000 a fost ales senator pe listele PSD, el optand atunci sa ramana presedinte al Consiliului Judetean Gorj.

Nicolae Mischie a mentionat ca nu a renuntat la intentiile sale de a candida ca independent, el afirmand ca mai are timp sa ia o decizie finala.

El a fost pana in 2004 si prorector la Universitatea Constantin Brancusi din Targu Jiu, Senatul acestei institutii oferindu-i marti seara o placheta omagiala pentru activitatea depusa de-a lungul timpului in cadrul universitatii.

Nicolae Mischie a fost judecat pentru luare de mita si trafic de influenta intr-un dosar instrumentat de Directia Nationala Anticoruptie din aprilie 2004. Judecatorul Mihai Pistol a pronuntat pentru cele doua capete de acuzare pedepse de 4 si, respectiv, 3 ani, pe care le-a contopit, Mischie urmand sa execute pedeapsa cea mai mare.

Cele mai citite

Alege produsele din hârtie pentru curățenie, îngrijire și igienă

În orice mediu profesional, fie că este vorba despre birouri, instituții medicale sau bucătării comerciale, menținerea unui nivel ridicat de igienă este crucială. Sanito.ro...

Primarul matematician calculează excesul de cunoștințe din școli: oboseală pe banda rulantă

Ecuația educației românești, explicată de Nicușor Dan care spune că elevii obosesc de prea multă carte Fost olimpic la matematică, primarul Capitalei afirmă că, în...
00:01:01

VIDEO Hunter Biden a pledat oficial vinovat în cazul de evaziune fiscală

Fiul președintelui SUA, Joe Biden, Hunter, a pledat vinovat joi la toate cele nouă acuzații de evaziune fiscală care i-au fost aduse, fără a...
Ultima oră
Pe aceeași temă