12.8 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSpecialIon Marin sare la gatul propriilor elevi

Ion Marin sare la gatul propriilor elevi

»  Nemultumit de defensiva in meciul de la Craiova, antrenorul constantenilor cauta vinovatii.

»  Suporterii sunt deranjati ca la malul marii nu sunt adusi jucatori de valoare, ci se incearca tot felul de variante cu fotbalisti de mana a doua.

Asa cum ne-au obisnuit in ultima vreme, dupa fiecare infrangere suferita de formatia-fanion a judetului Constanta, se cauta vinovatii. Dupa infrangerea de la Craiova, scor 2-3, tehnicianul Farului, Ion Marin, s-a declarat mirat de jocul elevilor sai. Ocrotiti doar de sansa si de ingerul pazitor din poarta, Adrian Vlas, constantenii au scapat ieftin in Banie, oltenii reusind "performanta" de a rata doua lovituri de pedeapsa. Cum nu era de ajuns, gazdele s-au purtat extrem de primitor cu "rechinii", oferindu-le pe tava si doua goluri.

 

La primul, apararea olteana a gafat, lasandu-l singur cu portarul pe Gerlem, iar golul doi al faristilor a fost de fapt un autogol al lui Dorel Stoica, omul de nationala al Craiovei. Dupa un joc care a lasat mult de dorit, Ion Marin vrea sa ia masuri la echipa. "Este un semnal de alarma pentru ca o asemenea atitudine nu poate fi tolerata. Nu a contat absenta lui Maxim, ci felul in care s-au comportat jucatorii pe teren. De cand sunt eu pe banca tehnica nu am jucat niciodata atat de slab in aparare si trebuie sa aflam ce s-a intamplat.

 

Sa ne spuna jucatorii de ce nu mai fac marcaj, de ce nu se mai dubleaza si cum pot fi atat de adormiti pe teren. Lucrurile trebuie clarificate, pentru a vedea de ce exista lipsa de concentrare, de ce nu ne putem organiza si sa vedem ce vom face", a comentat Ion Marin. Tehnicianul spera ca o data cu revenirea lui Maxim in "primul 11" apararea sa isi revina, mai ales ca pentru "marinari" urmeaza meciuri extrem de dificile in compania a doua formatii din Moldova. Primul meci este pe propriul teren in compania lui FC Vaslui, care pana acum are maximul de puncte, urmand ca Farul sa se deplaseze la Iasi, pentru a da piept cu Poli, echipa care nu a acumulat nici macar un punct in acest sezon.
Sa ne spuna jucatorii de ce nu mai fac marcaj si cum pot fi atat de adormiti pe teren." Ion Marin, antrenor Farul

» Probleme
La Craiova, Ion Marin a fost nevoit sa improvizeze in aparare, iar acest lucru s-a vazut pe tabela. Pentru ca fundasul stanga Florin Maxim a acuzat o accidentare, "Sapaliga" a fost nevoit sa joace in defensiva cu Bacila. Dar cum infrangerea din Banie nu era de ajuns, alt fundas al Farului a fost eliminat dupa ce a primit doua cartonase galbene din partea centralului Ovidiu Hategan. Drept urmare, Ion Marin nu se va putea baza pe aportul fundasului dreapta in meciul de acasa impotriva celor de la FC Vaslui. Astfel ca tehnicianul va trebui sa improvizeze si de aceasta data in defensiva, lucru care nu este deloc imbucurator pentru fanii de la malul marii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă