16.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialLipsa de la program, penalizata cu 10% din venit

Lipsa de la program, penalizata cu 10% din venit

» Cadrul medical din Techirghiol care a refuzat sa consulte doi copii este anchetat in continuare de Colegiul Medicilor si de Autoritatea de Sanatate Publica Judeteana Constanta.

Medicul de familie din Techirghiol care a refuzat sa consulte la inceputul lunii doi copii, cu toate ca era in timpul programului, s-a ales cu o penalizare de 10% din veniturile pe luna iulie. "Am aplicat sanctiunea ca urmare a reclamatiei intocmite de mama copiilor. I-am diminuat venitul pentru nerespectarea programului de lucru. Ancheta va fi inaintata Colegiului Medicilor si Autoritatii de Sanatate Publica Judetene Constanta. Reprezentantii acestor institutii vor analiza cazul mai departe si vor stabili daca este vorba de incalcarea codului deontologic sau daca se pune problema adoptarii unui comportament neprofesional. In cazul in care medicul de familie va fi gasit vinovat si pentru alte probleme, vor fi aplicate sanctiuni suplimentare", a declarat directorul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Constanta, dr. Liviu Mocanu. Conducerea CJAS Constanta a dorit sa pastreze anonimatul medicului de familie.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă