14.5 C
București
miercuri, 9 octombrie 2024
AcasăSport13 deputati au adoptat Legea pensiilor si abilitarea Guvernului de a emite...

13 deputati au adoptat Legea pensiilor si abilitarea Guvernului de a emite ordonante, pe articole

Plenul Camerei Deputatilor – in care erau prezenti 13 parlamentari – a adoptat, in aceasta dimineata, pe articole, proiectul PSD al legii pensiilor si legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonante in vacanta parlamentara, informeaza Mediafax.

Sedinta de plen a Camerei a inceput la ora 8.40, cand in sala se aflau practic 13 deputati, desi la condica isi inregistrasera prezenta  62 de parlamentari.

Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, anuntase de aseara ca sedinta de astazi va incepe la ora 8.30 cu Legea pensiilor.

La momentul adoptarii Legii pensiilor si a proiectului de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante, deputatii social-democrati nu se aflau in sala, ei coborand de la grup abia dupa ce ambele proiecte fusesera declarate adoptate, pe articole.

Olteanu a luat in discutie ambele proiecte, intreband, la articole, daca exista obiectii sau comentarii. In situatia in care nu au existat obiectii sau comentarii, Olteanu a declarat ambele proiecte adoptate pe articole.

La ora 12.30 urmeaza sa fie dat votul final in cazul ambelor proiecte.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

Israelul a lovit din nou fieful Hezbollah din sudul Beirutului

Agenţia naţională de presă a Libanului (ANI) a raportat marţi seară o serie de lovituri care au provocat "distrugeri masive" în suburbiile de sud...

Rodica Nassar îl apără pe Ciolacu după gafa lui Ciucă

„Răspuns corect. Nota 10”, este reacția deputatului PSD Rodica Nassar după ce Nicolae Ciucă, întrebat ce calități are Marcel Ciolacu, pe care el nu...

Un atac rusesc asupra orașului ucrainean Dnipro a ucis trei oameni și a rănit alți 18

Cel puţin trei civili au fost ucişi şi alţi 18 au fost răniţi într-un atac cu rachete şi drone explozive ruseşti lansat asupra oraşului...
Ultima oră
Pe aceeași temă