16.9 C
Bucureศ™ti
luni, 7 octombrie 2024
AcasฤƒSportOrban: Motiunile de cenzura sunt subtiri si au o urma de ranchiuna

Orban: Motiunile de cenzura sunt subtiri si au o urma de ranchiuna

Liderii PNL s-au intrunit, astazi, in sedinta Biroului Politic Central pentru a stabili strategia de combatere a acuzatiilor aduse in cele patru motiuni.

"Am stabilit pozitia PNL fata de motiunile simple ale partidelor de opozitie, am dezbatut strategia partidului in vacanta parlamentara si am discutat chestiunea privind introducerea sistemului de vot uninominal", a spus Ludovic Orban, intr-o conferinta de presa, informeaza Realitatea TV.

"PNL este solidar cu ministrii impotriva carora sunt indreptate motiunile si vom profita de ocazie pentru a arata tot ceea ce s-a facut in aceste domenii si ce a ramas de facut pentru a indeplini tot ce ne-am propus prin programul de guvernare", a declarat acesta.

In ceea ce priveste majorarea pensiilor, trebuie sa ne raportam la realitate, sustine Orban, aceasta fiind reprezentata de incasarile pe care le avem la fondul de pensii si de bugetul Romaniei. Oamenii trebuie sa inteleaga ca exista limite de care trebuie sa tinem cont, spune acesta.

Orban considera ca motiunile de cenzura vin dintr-o nevoie de activitate, sunt subtiri si au o urma de ranchiuna, fara a urmari neaparat imbunatatirea activitatii in domeniile vizate.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

Sebastian Burduja: Romgaz a depฤƒศ™it performanศ›ele unor companii mondiale de top

Ministrul Energiei anunศ›ฤƒ prima emisiune de obligaลฃiuni corporate pe gaz din Romรขnia Ministrul Energiei a declarat cฤƒ aceastฤƒ primฤƒ emisiune de obligaลฃiuni corporate pe gaz...

Avertisment pentru cei cu centrale de apartament. รŽncฤƒlzirea centralizatฤƒ revine la putere

รŽn Europa se urmฤƒreศ™te eliminarea centralelor individuale, din cauza consumului ศ™i a poluฤƒrii Directorul general al Electrocentrale Bucureศ™ti, Claudiu Creศ›u, a declarat cฤƒ รฎncฤƒlzirea centralizatฤƒ...

Ianis Hagi, pasฤƒ de gol ศ™i cartonaศ™ roศ™u la meciul 100 pentru Rangers!

Revenit pe teren dupฤƒ o lungฤƒ absenศ›ฤƒ, Ianis Hagi a reuศ™it sฤƒ ofere un assist, dar a รฎncheiat partida cu o eliminare รฎn meciul...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ