17.7 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăSportDeputatul Nati Meir este din nou independent

Deputatul Nati Meir este din nou independent

Deputatul Nati Meir a demisionat din PD si acuza liderii democrati de dare de mita. Meir a anuntat, astazi, in plenul Camerei Deputatilor, ca renunta la calitatea de membru al PD, solicitand totodata Biroului Permanent al Camerei Deputatilor sa sesize Parchetul pe motiv ca liderii democrati i-au oferit drept mita un loc in Parlament la alegerile viitoare.

"Am depus o cerere prin care solicit Biroului Permanent al Camerei sa sesize Parchetul pentru dare de mita. Liderii PD mi-au oferit primul loc pe liste la alegerile viitoare in schimbul semnaturii pentru motiunea de cenzura", a declarat, pentru Hotnews.ro, Nati Meir.

Totodata, deputatul independent a precizat, in scrisoarea trimisa presedintelui Camerei, Bogdan Olteanu, ca nu a semnat niciuna din motiunile simple depuse de PD la Camera.

Meir sustine ca l-a suparat foarte tare atitutdinea liderului PD, Emil Boc, care a descoperit ca are dosar penal abia dupa ce motiunea de cenzura a fost dezbatutata in Parlament.

Adeziunea fostului consilier a lui Corneliu Vadim Tudor nu a fost validata de nici un for al PD. Presedintele partidului, Emil Boc a devenit reticent cu privire la adeziunea lui Nati Meir, dupa ce a aflat de dosarele penale pe numele deputatului independent.

Nati Meir si-a anuntat in urma cu doua saptamani inscrierea in PD, dupa ce anterior semnase motiunea de cenzura a democratilor.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă