22.1 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialBlocul National al Revolutionarilor picheteaza sediul PNL

Blocul National al Revolutionarilor picheteaza sediul PNL

Reprezentantii Blocului National al Revolutionarilor (BNR) picheteaza, astazi, sediul PNL, unde se desfasoara sedinta Biroului Politic Central al partidului, pentru a obtine din partea liderilor liberali sustinerea candidatului lor, Gheorghe Costin, pentru functia de secretar de stat in Guvern pe problemele revolutionarilor, transmite Rompres.

Secretarul executiv al BNR, Ionel Lesu, a declarat ca revolutionarii, in numar de aproximativ 150, au venit la PNL pentru a rezolva situatia de la secretariatul de stat care se ocupa de probleme revolutionarilor.

"Vrem fapte concrete si nu vrem nimic altceva decat ca acest secretariat de stat pe problemele revolutionarilor sa functioneze, in conditiile in care, de 3-4 luni, nu e condus de nimeni. Nu vom ceda de data asta pana la numirea noului secretar de stat, in persoana lui George Costin", a afirmat Lesu.

Revolutionarii au vorbit despre numirea lui Costin ca secretar de stat cu presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, cu ministrul apararii, Teodor Melescanu, cu ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, Traian Remes, si cu presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus. Acesta din urma le-a spus revolutionarilor ca ii sustine si le-a promis ca va vorbi cu premierul sa primeasca o delegatie din partea lor.

In urma cu trei saptamani, revolutionarii au protestat impotriva numirii lui Paul Fesan, pe care il considera omul lui Ion Iliescu. BNR a afirmat atunci ca numirea lui Fesan ar fi in baza unei intelegeri a PNL cu PSD.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

Eminem urmează să devină bunic

Joi, 3 octombrie, Eminem, în vârstă de 51 de ani, a lansat un videoclip emoționant pentru piesa sa „Temporary”, care prezintă zeci de filmări...

O companie din Rusia anunță că va face troc cu Pakistanul, schimbând năut și linte pentru alimente

O companie din Rusia, Astarta-Agrotrading, a decis să facă troc cu năut și linte în schimbul unor cantități de tangerine, orez și cartofi din...

Bayer Leverkusen sărbătorește 120 de ani de existență cu un echipament special!

Bayer Leverkusen marchează împlinirea a 120 de ani de existență printr-un echipament de joc inedit, pe care echipa îl va purta în meciul din...
Ultima oră
Pe aceeași temă