18.1 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăSpecialMarica si Rat nu pleaca, Stoican - spre Dinamo

Marica si Rat nu pleaca, Stoican – spre Dinamo

Antrenorul echipei sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat ca doi dintre romanii legitimati la gruparea ucraineana, Flavius Stoican si Cosmin Barcauan, vor parasi formatia in aceasta vara, insa a negat zvonurile privind iminenta plecare a lui Ciprian Marica si Razvan Rat.

"Stoican isi va continua probabil cariera la Dinamo Bucuresti, iar Barcauan a semnat un contract cu un club din Grecia, OFI Creta", a spus Lucescu.
Stoican a mai evoluat la Dinamo in perioada 2002-2004, apoi a ajuns la sahtior. Dupa doua sezoane in care a castigat titlul in Ucraina, Stoican s-a accidentat si a fost operat la Bologna, iar in iarna a fost imprumutat la formatia Metalist Harkov.
Cosmin Barcauan a ajuns la sahtior tot in 2004. In sezonul 2005/2006 el a fost imprumutat, pe rand, la Kralia Sovetov Samara si Dinamo Bucuresti, insa a revenit la Donetk inainte de incheierea stagiunii, dupa un conflict cu suporterii dinamovisti, nemultumiti de rezultatele echipei. In sezonul 2006/2007, Cosmin Barcauan a fost imprumutat la o alta formatie din Grecia, PAOK Salonic.
Mircea Lucescu a negat informatiile privind un posibil transfer al fundasului Gabriel Tamas, legitimat la Spartak Moscova si imprumutat in acest sezon la Celta Vigo in Spania.

DOAR VENIRI
De la Dinamo nu pleaca nimeni
Actionarul FC Dinamo Vasile Turcu a declarat pentru site-ul oficial al gruparii bucurestene ca nici un jucator nu va pleca din stefan cel Mare, chiar daca Dinamo nu va reusi sa se califice in grupele Ligii Campionilor. "Nu dam drumul la nici un jucator! Probabil, peste un an sau doi va sosi momentul cand vor mai pleca fotbalisti, dar acum in nici un caz. Vrem sa luam bani din Europa, nu din transferuri", a declarat Turcu. Echipa Dinamo se va reuni azi, la ora 10.00, in vederea reluarii pregatirilor pentru sezonul 2007-2008. Jucatorii convocati la loturile nationale vor avea trei zile in plus de vacanta, pana pe 21 iunie. Primul meci oficial al sezonului pentru Dinamo va avea loc pe 25 iulie, cand ros-albii vor juca cu Rapid in Supercupa Romaniei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă