15.4 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSportDiscursurile liberale la motiune, sustinute de Hasotti, Atonescu, Nicolai si Fenechiu

Discursurile liberale la motiune, sustinute de Hasotti, Atonescu, Nicolai si Fenechiu

Biroul Permanent al PNL de astazi a decis ca declaratiile politice din timpul dezbaterilor pe tema motiunii de cenzura sa fie sustinute de cei doi lideri ai grupurilor parlamentare, senatorul Puiu Hasotti si deputatul Crin Antonescu, dar si de Norica Nicolai si Relu Fenechiu, informeaza Hotnews.

"Decizia noastra este de a vota impotriva motiunii de cenzura, pentru ca ea se poate rezuma de fapt la titlu, 'Guvernul Tariceanu trebuie sa plece', si asta ni se pare inadmisibil", a declarat vicepresedintele liberal Teodor Melescanu la finalul sedintei.

In ceea ce priveste acuzatiile aduse de presedintele PD, Emil Boc, cum ca PNL are un protocol cu PSD, Melescanu a declarat ca "PD este cel care a negociat cu PSD-ul si a oferit diverse avantaje pentru a obtine sprijin politic si nu a reusit. Noi nu am avut si nu vom avea asemenea intelegeri. Daca dansul stie de un protocol, e liber sa vorbeasca, daca nu, vorbeste cum vorbeste dansul de obicei". Melescanu a precizat ca stie de negocierile PD-PSD de la social-democrati, care i-ar fi spus si oferta facuta de democrati. Vicepresedintele liberal nu a vrut insa sa dea mai multe amanunte.

O alta hotarare luata de Biroul Permanent al PNL priveste pregatirea pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc in toamna acestui an.

"Am decis inceperea campaniei electorale pentru alegerile europene din toamna. Am decis sa intram in campanie din aceasta vara, iar ministrii si alesii locali sa declanseze campania de pe 1 iulie", a declarat Melescanu, care a precizat ca inca nu s-a discutat despre data la care va avea loc scrutinul pentru europarlamentare.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

MAE anunță că peste 1000 de români din Liban și-au anunțat prezența la Ambasada României din Beirut

Personalul diplomatic este în legătură permanentă cu familiile de români din Liban, anunță MAE MAE recomandă ferm cetăţenilor români care se află deja pe teritoriul...

Simona Halep revine pe teren la turneul din Hong Kong! Când va juca românca

Organizatorii turneului de la Hong Kong au anunțat că Simona Halep va juca miercuri, în jurul orei 13:00, împotriva Arinei Rodionova, într-un meci așteptat...

Consumul energetic al inteligenței artificiale pune presiune pe rețeaua electrică din SUA

Conform celor mai recente estimări ale experților, consumul tot mai mare de energie al inteligenței artificiale pune o presiune semnificativă asupra rețelei electrice din...
Ultima oră
Pe aceeași temă