13 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialBergodi a negociat cu Copos!

Bergodi a negociat cu Copos!

Tehnicianul italian Cristiano Bergodi, care a condus formatia CFR Cluj in sezonul recent incheiat, a fost, joi dupa-amiaza, la hotelul Crowne Plaza, pentru a trata cu principalul actionar George Copos preluarea functiei de antrenor al echipei Rapid.

Bergodi s-a indreptat, impreuna cu directorul general Constantin Zotta, spre biroul lui George Copos, din cladirea din apropierea hotelului.
Sosit miercuri in tara din SUA, George Copos trebuia sa se intalneasca joi cu tehnicianul Ladislau Bölöni, dar, in cursul zilei, actionarul majoritar al FC Rapid nu a reusit sa-l contacteze telefonic pe fostul selectioner. Un alt motiv ar putea fi acela ca Bölöni, din cate se pare, trateaza cu Bordeaux, care l-ar dori ca tehnician.
Initial, principalul actionar al FC Rapid, George Copos, declarase ca prima optiune pentru postul de antrenor principal al formatiei giulestene este Ladislau Bölöni. "Fara discutie in momentul de fata Ladislau Bölöni este prima noastra optiune. Imi doresc foarte mult sa il aduc aici si sper sa il conving ca Rapid este cea mai buna solutie si pentru el. Ramane sa discutam cand ma voi intoarce in tara", a spus Copos la inceputul saptamanii. Totusi, actionarul rapidist sustinea ca, in cazul in care tratativele cu Ladislau Bölöni esueaza, o alta solutie o reprezinta un cuplu de antrenori din Italia.
Postul de antrenor al Rapidului a ramas liber dupa plecarea lui Razvan Lucescu, tehnician care nu si-a mai prelungit contractul cu gruparea giulesteana, plecand la FC Brasov.

Bogdan Costea
Bogdan Costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite

Nicușor Dan recunoaște că „am fost relativ relaxaţi” în fața ciclonului din weekend

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, luni seară, că ”am fost relativ relaxaţi” când a venit ciclonul în weekend, deoarece sistemul de...

Scene apocaliptice la Zaporojie după atacul Rusiei: „Maşinile au luat foc, copacii au fost puşi la pământ”

Rusia a atacat din nou Ucraina cu valuri de drone. La Kiev, asaltul a durat cinci ore. Bombardamentul a avut loc în ziua în...

Opt copii din Fâșia Gaza vor fi tratați în România

Opt copii din Fâşia Gaza, împreună cu familiile lor, au ajuns în România, şi vor fi trataţi în unităţi medicale de specialitate, iar familiile...
Ultima oră
Pe aceeași temă