30.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialComplex sportiv in Parcul Cuza

Complex sportiv in Parcul Cuza

» Consilierii sectorului 3 au aprobat documentatiile tehnico-economice vizand construirea de terenuri de sport in Parcul "Alexandru Ioan Cuza".

» Tot in acest an, vor fi amenajate terenuri de sport multifunctionale
si in Parcul "Titanii".

"Prin modernizarea acestor obiective dorim sa cream locuri de recreere si de distractie pentru cetateni, dar care sa confere si un sentiment de siguranta. Populatia va avea astfel la dispozitie locuri special amenajate pentru practicarea diverselor sporturi cu mingea in aer liber, lucru care va proteja spatiul verde inconjurator. Acesta este deseori deteriorat de cei care isi amenajeaza terenuri de fotbal si de tenis ad-hoc", a declarat primarul Liviu Negoita. In prezent, Parcul "Alexandru Ioan Cuza", situat la intersectia strazilor Baba Novac si Campia Libertatii, se afla intr-un amplu proces de modernizare. Terenurile propuse pentru construire si amenajare se vor situa in partea sudica, care ofera cel mai propice cadru pentru investitia mentionata. Parcul ce poarta numele fostului domnitor al Romaniei se afla intr-o zona cu o densitate mare a numarului de locuitori.

Concerte si premii
de Ziua Copilului

Administratia locala organizeaza sambata, 2 iunie, in Parcul "Alexandru Ioan Cuza", mai multe actiuni dedicate Zilei Internationale a Copilului. Intre orele 10 si 20 se vor desfasura manifestari de diverse genuri, printre care o expozitie cu lucrarile laureate in concursul initiat de Comitetul National Roman pentru Drepturile Copilului – Conventia ONU. Pe aleea principala se va amenaja un punct de informare referitor la drepturile copilului. Vor fi prezentate desenele premiate in concursul national, iar reprezentantii comitetului vor imparti pliante pe aceasta tema. Lucrarile copiilor din sectorul 3 vor fi expuse in parc, urmand ca in perioada 3-15 iunie a.c. cele mai valoroase lucrari sa fie expuse in holul Primariei Sectorului 3.

Ateliere de creatie: origami
De asemenea, pe aleea principala copiii aflati in parc vor confectiona figurine din hartie. In acelasi timp, vor avea loc jocuri si concursuri (orientare, desene pe asfalt, jocuri distractiv-recreative etc.), se vor confectiona figurine din baloane, iar cei mici se vor juca in piscinele cu bile. Copiii vor fi inconjurati permanent de clovni si personaje de basm. Spectacole la Foisor: intre orele 10.00 si 10.45 – Spectacol interactiv: Paiate buclucase; 11.00-11.45 – Teatru pentru copii: "Micul Print"; 12.00-12.45 – Spectacol interactiv: Clovnii veseli; 13.00-13.45 – Spectacol interactiv: Hula-Hop.

PROGRAM

» Teatru si spectacol

Dupa pauza dintre orele 14 si 16 va urma, in intervalul orar 16.00-16.45, teatru pentru copii: "Micul Print". Intre orele 17.00 si 17.45 este programat spectacolul interactiv "Clovnii… fara frontiere". Manifestarile se vor incheia seara, cu lansarea baloanelor umflate cu heliu.

Cele mai citite

Liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah, eliminat de armata israeliană într-un atac aerian

Armata israeliană a anunțat sâmbătă că l-a eliminat pe liderul mișcării islamiste Hezbollah, Hassan Nasrallah, în urma unui atac desfășurat vineri asupra cartierului general...

Orice Geoană-și are nașul

Printre  atâtea știri care te fac să-ți plângi de milă, iată și una care dă speranțe. Un tânăr, David Leonard Bularca, născut în 2002, alege...

Categoria Păi să nu spun vorba aia?!

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, despre acuzațiile liberalilor aduse lui Ciolacu: „Sunt foarte departe de adevăr, ca să nu le zic...
Ultima oră
Pe aceeași temă