15.4 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialAlmasan intoarce, din nou, macazul

Almasan intoarce, din nou, macazul

Dupa ce a semnat o scrisoare in care isi punea cenusa in cap ca a votat pentru suspendarea lui Traian Basescu, la doar cateva zile, deputatul independent de Hunedoara, Liviu Almasan, are o poveste noua. El a lasat sa se inteleaga ca nu a votat in Parlament pentru suspendarea lui Traian Basescu, astfel ca nu se poate vorbi despre o schimbare brusca a optiunilor sale.
"Eu nu am fost de acord cu demiterea presedintelui nici cand eram membru al PC. De unde stiti cum am votat eu in Parlament?", a spus deputatul de Hunedoara, in exclusivitate pentru Romania libera. Demisionat din PC si participant la sedintele grupului PNL din Camera Deputatilor, Almasan spune ca i s-a comunicat sa voteze cum ii dicteaza constiinta: "A fost un discurs de genul fiecare sa voteze cum ii dicteaza constiinta. E adevarat ca au fost rasete in sala, dar nu ni s-a impus nimic".
Almasan a mai spus ca nu si-a depasit in nici un fel limitele si ca declaratia la care a facut referire vicepresedintele PNL Dan Radu Rusanu, privind catalogarea lui Traian Basescu de catre Almasan drept "talhar si ticalos", ar fi de fapt a lui Rusanu.
"Talhar si ticalos este expresia lui Rusanu, nu a mea. Nu cred ca mi-am depasit limitele. Nu am o adeziune depusa la PNL, deocamdata sunt independent, dar am depus o hartie la Parlament ca voi fi alaturi de Grupul PNL", a mai spus Almasan.
sase parlamentari, printre care si Liviu Almasan, au anuntat, joi seara, intr-o scrisoare deschisa, ca il sustin pe Traian Basescu si ca vor vota "Nu" la referendum. " Noi il sustinem astazi pe Traian Basescu, depasind votul pe care l-am dat in Parlament la suspendarea lui din functie!", se arata in scrisoarea respectiva.

Cele mai citite

Nicușor Dan susține că oamenii nu sunt în pericol, dacă trec prin Piața Unirii

Primarul general afirmă că nu există un expert care să confirme urgența lucrărilor de reabilitare Primarul Capitalei nu crede că graba cu care primarul sectorului...

Vis pe gheață în Sfântu Gheorghe: Contractul pentru patinoarul din oraș a fost semnat

Viitorul patinoar va fi dotat cu un centru medical și va putea găzdui turnee internaționale Ministerul Dezvoltării și autoritățile locale din Sfântu Gheorghe au semnat...

Pericol pentru Drăgușin! Tottenham se pregătește să transfere un fundaș de națională

Fundașul naționalei României, Radu Drăgușin, se află într-o situație complicată la Tottenham, unde concurența pentru un loc de titular devine tot mai acerbă. Radu Drăgușin,...
Ultima oră
Pe aceeași temă