13.5 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuDana Savuica insista sa fie imaginea clubului lui Radu Teodorescu

Dana Savuica insista sa fie imaginea clubului lui Radu Teodorescu

De ceva timp, un nou scandal s-a iscat in lumea mondena romaneasca. Dana Savuica incearca, fara consimtamantul celebrului antrenor Radu Teodorescu, care se afla in SUA, sa fie imaginea clubului pe care acesta il are in Romania, desi de un an clubul are o imagine, in persoana Mihaelei Serban (Cosmopolitan Models), cea care organizeaza in fiecare an evenimente precum „Look Model Of The Year”, „Miss University”, „Romanian Fashion Day”, „Creatiile de succes ale anului”, „Femeile de succes ale anului” etc.

Radu Teodorescu, cel care antreneaza vedete precum Cindy Crawford, Susan Sarandon, Jennifer Lopez, Candice Bergen, Jody Foster, Rita Moreno, Raquel Welch, Linda Hamilton, Faye Dunaway, Tatum O'Neal, Calvin Klein, Brooke Shields, Meg Ryan, Calista Flockhart sau Michelle Pfeiffer, a declarat-o pe Mihaela, anul trecut, cand s-a aflat in Romania, imaginea care sa il reprezinte. Mai nou, Dana Savuica se lauda in stanga si-n dreapta cum ca ea ar fi imaginea clubului. „Mihaela a fost aleasa de mine. Intamplarea a facut sa fie perfecta pentru job. E frumoasa, inteligenta, loiala si sincera. Este o profesionista si munceste foarte mult”, spune Radu. Pentru ca nu-i plac scandalurile, Mihaela a renuntat la a fi imaginea clubului. Ea va reprezenta doar imaginea metodei multi-dimensionale de exercitii a antrenorului, promovand cartea cu aceasta metoda si caseta cu Cindy Crawford. „Am pus mult suflet in acel contract si l-am mentinut la un nivel inalt, intre oameni de succes. Clubul este la inceput de drum si nu are nevoie de atacuri mediatice, doar ca relatia dintre noi a fost lezata de o persoana despre care as prefera sa nu vorbesc, care a tras sforile doar pentru a iesi in atentia publicului”, spune Mihaela Serban. Ea va reprezenta un nou contract de imagine pentru produse cosmetice profesionale pentru par, initiat cu o firma renumita din Milano. Sedintele foto vor avea loc in Italia, acolo unde Mihaela va relua cursurile de televiziune pentru Rai Uno.

„Nu cunosc aceasta vedeta!”

Radu Teodorescu declara ca nu si-a dat consimtamantul pentru schimbarea imaginii clubului: „Cine este aceasta persoana? Nu cunosc aceasta vedeta! Nu este aleasa cu consimtamantul meu!”.
Radu Teodorescu, antrenorul roman cu cel mai mare succes din lume (Guinness Book of Records, 1999), a adus si in Romania celebra sa metoda de antrenament multi-dimensionala. Este antrenorul favorit, de peste doua decenii, al celebritatilor din intreaga lume si cel mai copiat antrenor din Statele Unite. Elementele metodei sale de antrenament, care la ora actuala se folosesc in toate centrele de fitness din lume, erau practic necunoscute inaintea sosirii sale in SUA. El a pus in practica tehnica antrenamentului la banca, cu un deceniu inainte de step aerobic, si a conceput un program de pregatire combinata, cu doua decenii inainte ca acest sistem sa devina o moda. In anul 1978 Radu l-a antrenat pe Anthony Quinn pentru „Zorba Grecul”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă