-0.4 C
București
duminică, 24 noiembrie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Noutăți gustoase și peste 1.000 de vinuri de pe 5 continente

FOTO. Noutăți gustoase și peste 1.000 de vinuri de pe 5 continente

Platouri gurmande de charcuterii și brânzeturi, empanadas con carne și sos de vin roșu sau cu spanac și brânzeturi nobile, quesadilla în trei culori cu piept de curcan poșat ori cu fasole roșie și ciuperci, parfait-uri delicioase cu fructe de pădure și crumble cu mere sunt printre preparatele nou-introduse în meniurile Vinexpert din Calea Victoriei 65 și Splaiul Unirii 20. Iar oferta de băuturi este generoasă, cu peste 1.000 de vinuri la sticlă și 100 la pahar, Sangria de Cava – rețeta spectaculoasă a casei, cocktail-uri inedite cu prosecco, coniacuri rare, dar și smoothie-uri răcoritoare.

O particularitate singulară a localurilor Vinexpert este aceea că, în meniu, fiecare preparat sau platou asortat are și recomandări de vin de asociat, așa că pentru o masă completă puteți merge cu încredere pe mâna somelierului casei.

Vinexpert și-a prezentat noile preparate, oficial, în ultima zi din iulie, în prezența bloggerilor și influencerilor din zonele de food și lifestyle. Iată și câteva exemple din lista noutăților, pe care le veți putea comanda și voi în ambele wine-bistro-uri ale brand-ului. 

– Platou Centenar de România, special conceput pentru acest an aniversar: salam crud uscat de mistreț, cârnat de Mangaliță, salam ardelenesc, șuncă de porc de casă, trufe din brânză de burduf, brânzeturi cu busuioc și cu ardei, brânză de Apuseni, ceapă roșie, ardei gras, pară, covrigei;
– Tartar de ton și somon, cu icre negre și fructe de pădure, crostini cu ulei de măsline;
– Quesadilla cu piept de curcan poșat, legume în trei culori la tigaie cu cașcaval cu salată și sos de iaurt; 
– Quesadilla cu șuncă de porc home made, legume în trei culori trase la tigaie și cașcaval cu salată verde și sos de vin;
– Quesadilla cu ciuperci și fasole roșie, legume în trei culori, cașcaval, cu salată și sos de iaurt;
– Empanadas con carne servite cu sos de vin;
– Empanadas cu spanac și brânzeturi nobile servite cu sos de iaurt și ierburi aromatice;
– Omletă rustică cu legume, servită cu salam crud uscat  și crostini;
– Parfait home made de fructe de pădure cu crumble și fructe proaspete;

– Sangria de Cava, rețeta casei, în două variante: Orange – cava, lichior de caise/portocale, bucățele de fructe proaspete: măr, pară, piersică – și Rose – cava, lichior de vișine, fructe de pădure. 

Alte preparate de vară precum salata cu piept de curcan poșat, mango, semințe și dressing de fructul pasiunii, mix-ul vegan de salate cu nuci, semințe de dovleac și de floarea-soarelui, susan, stafide, pară și sos de fructul pasiunii și gourmet inedite precum burgerul de rață cu mango și sos Teriyaky, sandvișul cu confit de rață și dulceață de merișoare, pieptul de curcan în crustă de susan cu piure de mazăre și mentă, baby carrots și sos Teriyaki completează meniul generos.
Iar dacă pentru un prânz sau o după-amiază reconfortantă puteți opta să vă răcoriți fie cu Sangria de Cava de mai sus, Pina Cava cu rom alb sau Bubble Pink cu prosecco, pentru seară aveți cu siguranță cu ce vă delecta din cele peste 1.000 de vinuri din toată lumea.

Adresă și contacte
The Wine Club – Splaiul Unirii nr. 20.
The Wine Bistro – Calea Victoriei nr. 155.
Tel. 0740.166.023
www.vinexpert.ro;
Facebook: www.facebook.com/vinexpertro; www.facebook.com/WineClubBistro; facebook.com/pages/The-Wine-Bistro-Vinexpert
Instagram: the_wine_club_by_vinexpert.

Citiți mai multe pe vinul.ro.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă