17.5 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialTamponare intre un ofiter de la "doi si-un sfert" si un "mascat"...

Tamponare intre un ofiter de la „doi si-un sfert” si un „mascat” al Jandarmeriei

HUNEDOARA. Un ofiter de la „Doi si-un sfert” s-a ales cu o amenda si permisul de conducere suspendat, dupa ce a intrat cu masina intr-un autoturism condus de un „mascat” de la Jandarmerie. Accidentul s-a produs, ieri dimineata, putin inainte de ora 8.00, pe DN 7, la iesirea din Deva spre Mintia, in dreptul podului de la Soimus.
Cei doi angajati ai Ministerului de Interne se indreptau spre locul de munca, ofiterul spre sediul IPJ, iar jandarmul spre Centrul de Instructie de la Mintia.
Razvan B., ofiter la Serviciul Independent de Informatii si Protectie Interna Hunedoara a Ministerului de Interne (fosta UM 0215, cunoscuta mai ales sub numele „doi si-un sfert”) aflat la volanul unui autoturism Peugeot, proprietate personala, care iesise de pe pod, nu a acordat prioritate masinii Daewoo Espero, condusa de sergentul major Daniel L., care face parte din trupele de interventie rapida ale Detasamentului Mobil de Jandarmi Mintia. Nici unul dintre cei doi nu a fost ranit in accident, insa masinile au fost „sifonate”.
„Conducatorul auto vinovat de producerea accidentului a fost sanctionat contraventional cu suma de 1 milion de lei pentru neacordare de prioritate si i s-a suspendat permisul de conducere pentru o perioada de 90 de zile”, a declarat seful Serviciului Politiei Rutiere Hunedoara, inspectorul principal Ion Tirinescu.
„Subofiterul de jandarmi nu era in timpul serviciului in mometul producerii incidentului. Tamponarea nu s-a produs din cauza sa, prin urmare nu se vor lua nici un fel de masuri impotriva lui”, a spus purtatorul de cuvant al IPJ, locotenentul Petru Nechita.

Cele mai citite

Protocol pentru siguranța bolnavilor

Bolnavii sau aparţinătorii vor putea semnala atunci când rezultatele analizelor sau investigațiilor medicale nu sunt corecte  RENAR, singurul organism de acreditare recunoscut la nivel european şi...

Secretara-șefă de la Universitatea de Medicină a fost găsită într-un lac din Capitală

Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Serviciului Omoruri În vârstă de 43 de ani, Cătălina Vali Matei a fost dată dispărută noaptea trecută....

Adolescent de 14 ani, drogat, prins în timp ce conducea un moped furat

Minorul furase mopedul și avea un pasager în vârstă de 11 ani. Poliţiştii de la Brigada Rutieră l-au oprit, după ce au observat că...
Ultima oră
Pe aceeași temă