12 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăLifestyle„The Way Between”, primul lungmetraj artistic regizat de actriţa Kyra Sedgwick

„The Way Between”, primul lungmetraj artistic regizat de actriţa Kyra Sedgwick

Filmul independent este bazat pe scenariul semnat de Jennifer Lee, premiată cu Oscar pentru „Frozen” (2013).

Producţia este finanţată de Tooley Entertainment, iar castingul va fi încheiat curând, potrivit Variety. 

„The Way Between” va fi produs de Tucker Tooley, Lee, Rich Freeman, Colleen Camp, Kane Lee, Hector Solis Flores şi Roberto Jurado Rebora. Greg Renker, Jason Barhydt şi Jose Alberto Lopez vor fi producători executivi.

Filmul este centrat pe povestea unui bărbat a cărui iubită moare într-un accident de maşină. El găseşte o modalitate de a se reconecta cu ea, sfidând realitatea. Refuzul lui de a renunţa la ea îi afectează întreaga viaţă.

„Din momentul în care am citit «The Way Between» am fost captivată de această poveste profund romantică şi universală despre dragoste, sacrificiu, empatie şi găsirea drumului”, a spus Sedgwick.

Tooley a precizat că scenariul este, pentru Lee, unul „foarte personal”, bazat parţial pe experienţe proprii şi că transmite lumii faptul că exsită speranţă.

Sedgwick a debutat ca regizoare cu filmul de televiziune „Story of a Girl” (2017), care a primit o nominalizare la premiile Sindicatului regizorilor americani.

Lee lucrează, în prezent, pentru Walt Disney Animation Studios, unde conduce departamentul de creaţie.

Cele mai citite

Bayern Munchen a făcut egal cu Real Madrid(2-2) în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal

Bayern Munchen a terminat la egalitate cu Real Madrid, 2-2 (0-1), marţi seara, pe Allianz Arena, într-o partidă din prima manşă a semifinalelor Ligii...

Franța e gata să medieze între Israel și Hezbollah

Ministrul de Externe al Franţei, Stephane Sejourne, i-a cerut Israelului să facă publică poziţia sa cu privire la o propunere menită să dezamorseze tensiunile...

Zelenski se precipită: Ucraina are nevoie de “o accelerare semnificativă” a livrărilor de armament

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marţi seara că Ucraina are nevoie de "o accelerare semnificativă" a livrărilor de armament de la partenerii săi...
Ultima oră
Pe aceeași temă