14.7 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialScandalagiii de la "Flora" s-au predat autoritatilor

Scandalagiii de la „Flora” s-au predat autoritatilor

Patru dintre scandalagiii care au devastat Hotelul „Flora” din statiunea Mamaia, dati in consemn la frontiera, s-au predat ieri politistilor.
Ei s-au prezentat la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Constanta la doar doua zile dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta au emis pe numele acestora interdictia de a nu parasi tara sub aspectul comiterii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice.
Astfel, timp de cateva ore, Petrica Popescu, 30 de ani, din Constanta, Elvis Nasurla, 28 de ani, din Valul lui Traian, Marian Cristian Gheorghiu, 30 de ani, din Constanta, si Vasile Butacu, 38 de ani, din Constanta, au trebuit sa raspunda intrebarilor anchetatorilor pentru a se stabili gradul de implicare al fiecaruia in evenimentul de la „Flora”. Totodata, masura restrictiva este mentinuta fata de Victor Serban, 27 de ani, din Mangalia, si Ferat Cherim, 37 de ani, din Bucuresti, avand in vedere ca acestia se sustrag in continuare urmaririi penale.
Potrivit anchetatorilor, in noaptea de 11 spre 12 august, Politia Constanta a fost sesizata prin intermediul Serviciului Apel Unic de Urgenta 112, de catre receptionera de serviciu de la hotel „Flora”, ca, la intrarea in cladire, are loc un scandal intre bodyguarzi si mai multe persoane necunoscute. In urma schimburilor de lovituri, au fost sparte si doua geamuri de la intrarea in hotel.
Cinci echipaje de politie au ajuns in doar cateva minute la locul incidentului pentru a aplana conflictul. Pana la sosirea acestora cei care provocasera scandalul plecasera, abandonand o parte din arsenalul folosit pentru a baga spaima in oamenii care pazeau hotelul. Astfel, au fost ridicate in vederea cercetarilor un topor, o sabie, o bara metalica, o surubelnita si alte arme albe. In acest dosar mai sunt cercetati si Mihaita Vasea, Traian Vasea, Usein Sali si Marius Iulian Ursoi. Fata de acestia procurorii au retinut comiterea infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice.

Cele mai citite

Pilonul II de pensii: Ce trebuie să știe participanții despre retragerea fondurilor și continuarea investițiilor

Contribuția la Pilonul II de pensii este reglementată prin lege și reprezintă un procent din salariul brut al fiecărui angajat. În prezent, aceasta este...

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...

Pilonul II de pensii: Ce trebuie să știe participanții despre retragerea fondurilor și continuarea investițiilor

Contribuția la Pilonul II de pensii este reglementată prin lege și reprezintă un procent din salariul brut al fiecărui angajat. În prezent, aceasta este...
Ultima oră
Pe aceeași temă