21.4 C
București
miercuri, 2 octombrie 2024
AcasăSpecialCopil de 10 ani, decedat intr-un accident de circulatie

Copil de 10 ani, decedat intr-un accident de circulatie

HUNEDOARA. Un copil de zece ani a murit, iar alti doi au fost raniti intr-un accident rutier produs, duminica seara, pe DN 66, pe raza comunei Merisor, judetul Hunedoara. O dubita, in care se aflau minorii, a acrosat un autoturism Dacia pe care incerca sa-l depaseasca si s-a rasturnat circa 20 de metri intr-o rapa aflata pe partea stanga a drumului, in timp ce celalalt autoturism a fost impins in santul din dreapta arterei de circulatie.
Reprezentantii Serviciului Politiei Rutiere Valea Jiului au solicitat o expertiza tehnica pentru a stabili gradul de vinovatie a celor doi soferi implicati in evenimentul rutier. Potrivit oamenilor legii, Liviu Florin Vladislav, conducatorul unei dubite Fiat Ducato, inmatriculata in Italia, se indrepta spre Deva. La un moment dat, el a incercat sa depaseasca o Dacia, care rula in aceeasi directie, condusa de Daniel Cardos.
O manevra neinspirata a dus la acrosarea de catre dubita a celuilalt autoturism, care a fost impins circa 30 de metri in santul de pe partea dreapta a drumului. In urma impactului, conducatorul dubitei a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat circa 20 de metri intr-o rapa pe partea stanga a arterei de circulatie.
In accident a murit pe loc un copil de 10 ani, aflat in Fiat, iar martorii oculari sustin ca acesta a fost proiectat afara din masina, prin parbriz. Alti doi minori au fost accidentati, fiind transportati la Spitalul de Urgenta Petrosani pentru ingrijiri medicale.
Cei cinci pasageri din Dacie au reusit sa scape nevatamati, alegandu-se doar cu o sperietura puternica. La locul accidentului s-au deplasat patru echipaje ale Politiei Rutiere, iar mai multi soferi aflati in trafic au oprit sa acorde primul ajutor persoanelor ranite.
Soferul autoutilitarei Fiat Ducato este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Cele mai citite

Mesaj RO-Alert în nordul județului Tulcea. MApN a ridicat patru aeronave

Structurile de apărare şi securitate naţională au interceptat un posibil atac al Federaţiei Ruse asupra unor obiective de pe teritoriul Ucrainei, a anunțat ISU...

Consiliul de Securitate al ONU se reunește de urgență pentru a discuta escaladarea conflictului în Orientul Mijlociu

Consiliul de Securitate al ONU va organiza miercuri o ședință de urgență pentru a aborda creșterea tensiunilor în Orientul Mijlociu, a anunțat președinția elvețiană...

Boeing ia în considerare atragerea a cel puțin 10 miliarde de dolari prin emiterea de acțiuni noi

Boeing analizează posibilitatea de a strânge cel puțin 10 miliarde de dolari prin vânzarea de acțiuni noi, potrivit unui raport Bloomberg News, care citează...
Ultima oră
Pe aceeași temă