17.7 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024

Flash

Presedintele EBU nu a mai venit in Romania

Presedintele FR de Box, Rudel Obreja, a declarat ca presedintele EBU, Ruben Martinez, care este si vicepresedinte al WBC, si-a anulat vizita in Romania. „Ne-a anuntat ca nu mai poate ajunge deoarece trebuie sa fie prezent la o gala. Regretam ca s-a intamplat asa, dar la finalul lunii ma voi intalni cu dansul la Cancun, urmand sa discutam despre viitorul boxului profesionist romanesc”, a declarat Obreja. Presedintele FR de Box spune ca va pleca la Cancun in calitate de invitat la un show dedicat boxului mondial in versiunea WBC. „Va fi si un meci pentru titlul profesionist. Inca nu stiu amanunte prea multe, dar fiind vorba de o seara dedicata boxului mondial, sunt convins ca va fi ceva special”, a precizat Rudel Obreja.

Monica Iagar la ultimul concurs

Fundatia Monica Iagar va organiza pe 5 februarie prima editie a „Grand Prix Monica Iagar”, o reuniune atletica gazduita de Sala Rapid, dedicata in intregime intrecerilor de saritura in inaltime. Competitia, inscrisa in calendarul oficial al Federatiei Romane si al Asociatiei Europene de Atletism, la care au fost invitati atleti de marca precum Stefka Kostadinova, campioana olimpica, mondiala si europeana, detinatoarea recordului mondial la saritura in inaltime (2,09 m), sau Frankie Fredericks, cvadruplu medaliat cu argint la jocurile olimpice, va marca retragerea oficiala a Monicai Iagar. D.I.

Doi hocheisti din Canada si Cehia vor sa joace pentru Romania

In vederea apropiatelor Campionate Mondiale de hochei pentru juniori care se vor disputa la Metula, Israel, lotul nostru national este pe cale sa primeasca doua intariri neasteptate. Din Canada s-a intors in tara cu gandul repatrierii tanarul de nici 16 ani Andrei Ungureanu. Venit din Mississauga Hockey League de la echipa Cooksville Phantoms, el a fost testat pe gheata ieri de Cristi Daia si cooptat in echipa Triumf. Alta speranta este Nicolae Burdian de la NC Slavoj Popovice, echipa a doua a celebrei Sparta Praga. Tanarul de 18 ani al carui tata este rus iar mama moldoveanca a contactat FR Hochei si si-a manifestat dorinta de a juca sub culorile Romaniei.

Rugby: revansa dupa 50 de ani!

Selectionata de rugby a Bucurestiului joaca azi de la ora 14, in Challenge Cup, o partida extrem de grea cu englezii de la Gloucester, care formeaza una dintre cele mai titrate formatii din Albion si ne-a invins in tur cu 106-3. Trebuie spus insa ca acum 50 de ani, in 1956, am reusit sa castigam in fata lui Gloucester chiar la englezi acasa, cand tot o selectionata a Bucurestiului a mers intr-un turneu in Marea Britanie si a casigat cu 10-6, in fata a 9.000 de spectatori inmarmuriti. Viorel Morariu, fostul capitan si presedinte al Federatiei, a marcat atunci un eseu, dar impresionant este faptul ca cel care era capitan atunci la Gloucester, Peter Ford, este acum presedintele clubului! El a fost martor la succesul recent al lui Gloucester si a marturisit ca de multa vreme astepta aceasta revansa.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă